Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 09:37

Φωτογραφικός διαγωνισμός "Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου" (Προθεσμία 03/06/2011)Ο περιβαλλοντολογικός οργανισμός CHIOS NATURE ανακοινώνει τον φετινό του διαγωνισμό φωτογράφησης που, όπως και πέρσι θα είναι ανοικτός σε όλους. Θα γίνουν δεκτά έργα σε πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, από τρεις ηλικιακές ομάδες. Όλες οι φωτογραφίες θα απεικονίζουν κάποιο στοιχείο της άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών ή των Ψαρών.

Ενότητες: Άγρια Τοπία, Πορτραίτα Ζώων, Άγρια Συμπεριφορά, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στη Φύση.

Ηλικιακές Ομάδες: Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, Ενήλικες.
Οι συμμετοχές παραδίδονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στον Γιάννη Βούλγαρη, Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Απλωταριάς 42-44, Χίος 82100 από τις 2 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2011.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 2 Αυγούστου 2011. Οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Citrus στον Κάμπο της Χίου κατά τις δυο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου 2011.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν οφείλουν να ακολουθήσουν τις διαδικασίες και να συμφωνήσουν στην τήρηση των όρων και των προθεσμιών όπως τίθενται από τους διοργανωτές του διαγωνισμού. Είναι σημαντική η απόκτηση του εγχειριδίου οδηγιών του διαγωνισμού.  Αυτό είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ και σε τυπωμένη μορφή από τους συνδιοργανωτές: το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, το Κέντρο Χιακών Μελετών «Πελινναίο» και το Citrus.  Ευχαριστούμε τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου για την ευγενική της υποστήριξη.  

Η Chios Nature και οι συνδιοργανωτές ελπίζουν πως ο διαγωνισμός θα αποτελέσει έρεισμα για τον καθένα να βγει με τη φωτογραφική μηχανή του και να αποθανατίσει κάποιες από τις υπέροχες εικόνες της άγριας ζωής των νησιών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .