Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 01:57

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα "Στιγμές Μπύρας" (Προθεσμία 30/01/2009)

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός ερασιτέχνης  φωτογράφος,  από όλη την Ελλάδα.

Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με μέχρι 5 φωτογραφίες εφόσον το επιθυμεί.

Στείλτε  φωτογραφίες σχετικές με το θέμα του διαγωνισμού και η ομάδα του all4beer θα φροντίσει για την παρουσίαση τους σε ξεχωριστή κατηγορία στο site.

Τα υπόλοιπα μέλη θα μπορούν να  ψηφίζουν και σχολιάζουν τις φωτογραφίες σας.

Στο τέλος του διαγωνισμού οι 3 πρώτες φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς κερδίζουν συλλεκτικά και άλλα δώρα από δωροθέτες. Τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν.
Κάθε φωτογραφία θα πρέπει  να συνοδεύεται  με τα στοιχεία κάθε διαγωνιζόμενου. Θα πρέπει να αναγράφεται, το όνομα, το ψευδώνυμο, το τηλέφωνο, η διεύθυνση του δημιουργού και ο τίτλος της φωτογραφίας.
Τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά, αλλιώς η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη. Διευκρινιστικά αναφέρουμε πως το ονοματεπώνυμο δεν αναιρεί την επιθυμητή για ορισμένους ανωνυμία του διαδικτύου. Το όνομα είναι γνωστό μόνο στη Διαχειριστική Ομάδα.


Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε προκειμένου να εγκριθούν από τους υπεύθυνους  του site και να μπουν στο ειδικό Post του διαγωνισμού για την αξιολόγησή τους. Σημειώνεται πως η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα κοινώς αποδεκτά ήθη και τους κανόνες λειτουργίας του all4beer  και οι Διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα της διαγραφής μιας τέτοιας φωτογραφίας και την ακύρωση της συμμετοχής.
Τα πνευματικά δικαιώματα θα ανήκουν αποκλειστικά στον φωτογράφο και κάθε αναδημοσίευση χωρίς την άδειά του δεν επιτρέπεται.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης ? έκθεσης ? εκτύπωσης σε φωτογραφικό άλμπουμ , των φωτογραφιών τους για τους σκοπούς του all4beer, εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός τους

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζομένων όλων των όρων του διαγωνισμού

Το μέγεθος των φωτογραφιών που υποβάλλονται , Α/Μ ή έγχρωμων, δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 500ΚΒ. , σε φορμά JPEG

Ο/Η φωτογράφος θα πρέπει να έχει τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που θα υποβάλει (κοινώς να είναι δικιά του/της).

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αξιολογήσει όσες φωτογραφίες θέλει.

Εναρξη του Διαγωνισμού(αποστολή φωτογραφιών) ορίζεται η 01-12-2008Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, να τον αναβάλλουν ή ακόμα και να τον ματαιώσουν εάν οι συμμετοχές δεν θεωρηθούν επαρκείς ή το επίπεδό τους δεν κριθεί ικανοποιητικό.

Περισσότερες πληροφορίες