Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 01:47

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Η δική μου πόλη" από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS (Προθεσμία 10/02/2009)

Το διοργανώνετι το διαπολιτισμικό φεστιβάλ2G?Multicultural Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος LAUTC (Learning About Us Through Culture) και καλεί όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο "Η δική μου πόλη".

Το φεστιβάλ θα ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει σε 5 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα), με θέμα το διαπολιτισμικό διάλογο και την επικοινωνία μεταξύ των νέων στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Το 2G-Multicultural Festival έχει ως στόχο να φέρει κοντά τις διαφορετικές κοινότητες ανθρώπων οι οποίες συνυπάρχουν στην Αθήνα και να παρουσιάσει αντιθετικές εικόνες της ίδιας πόλης.

Το φεστιβάλ θα συμπεριλαμβάνει την έκθεση φωτογραφίας, "Η δική μου πόλη" με σκοπό να παρουσιαστούν διαφορετικές οπτικές γωνιές της ζωής στην Αθήνα και έκθεση με τα αποτελέσματα εργαστηρίων καλλιτεχνικής δημιουργίας σεδιαπολιτισμικά σχολεία της Αθήνας. Επίσης, θα λειτουργήσουν πρωινά εργαστήρια για παιδιά, απογευματινές συζητήσεις με θέμα το διαπολιτισμικό διάλογο και την καθημερινότητα των μεταναστών δεύτερης γενιάς και τέλος θεατρικές παραστάσεις, μουσική και φαγητό απόδιαφορετικές ομάδες κατοίκων της Αθήνας.

Η επιλογή των πιο χαρακτηριστικών φωτογραφιών από την οργανωτική επιτροπή, θα παρουσιαστεί ως έκθεση στο φεστιβάλ 2G-Multicultural Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου στο χώρο Κρατήρας στον Κεραμικό (Αγ. Όρους 5, Στάση Μεταξουργείο). Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για το ποιες φωτογραφίες επιλέχθηκαν για την έκθεση.

Φωτογραφίες μπορείτε να στέλνετε ταχυδρομικώς με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (κατά προτίμηση, όχι συστημένες επιστολές) στην παρακάτω διεύθυνση:

Υπ' όψιν: Ειρήνης Γλυκή
Δίκτυο Μεσόγειος SOS
Μαμάη 3
10440, Αθήνα> Οι φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν τυπωμένες σε διάσταση όχι μεγαλύτερη των 30x40cm
> Το όνομα του φωτογράφου πρέπει να αναγράφεται καθαρά πίσω από κάθε φωτογραφία
> Ο κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει έως 3 φωτογραφίες.

Περισσότερες πληροφορίες