Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010 20:23

1ος Παγγερμανικός Ποιητικός Διαγωνισμός (Προθεσμία 30/11/2010)Προκήρυξη του 1ου Παγγερμανικού Ποιητικού Διαγωνισμού

Η Ομάδα φίλων Ελληνικού Πολιτισμού Στουτγάρδης διοργανώνει Ποιητικό Διαγωνισμό με θέμα: "Ένα μύθο θα σας πω"

Από τη διαδρομή: Ολυμπία-Αθήνα-Σπάρτη- Μακεδονία-Κωνσταντινούπολη-Greece

Για τους Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στα Ελληνικά Σχολεία της Γερμανίας. Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να συμμετέχει με: μέχρι 3 Ποιήματα, το καθένα μέχρι 40 στίχους

Κάθε συμμετοχή να περιλαμβάνει 4 αντίγραφα, ενώ τα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, E-Mail, Σχολείο ή πλήρη ταχ. διεύθυνση κατοικίας στη Γερμανία να αναγράφονται σε ξεχωριστό φύλλο, που θα επισυνάπτεται. Δεν επιτρέπεται να αναγράφονται τα στοιχεία πάνω στο έργο.

Τα έργα πρέπει να αποσταλούν, μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2010, στην διεύθυνση:

Georgios Filippou Stiegelstr. 56, 71701 Schwieberdingen

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων στους νικητές του Διαγωνισμού θα γίνει στη Στουτγάρδη σε αίθουσα και χρόνο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Τα καλύτερα έργα θα συμπεριληφθούν σε ανθολογία που θα εκδοθεί από την ΟΦΕΠΣ, μαζί με τα καλύτερα έργα μαθητών του Α΄, Β΄, (που έχουν ολοκληρωθεί) και Γ΄ (έτους 2011) Μαθητικών Λογοτεχνικών Διαγωνισμών Βάδης Βυρτεμβέργης και Ελβετίας. Περισσότερες πληροφορίες: κιν. 0172/7649018 (Γιώργος Φιλίππου) ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.