Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010 20:18

Διεθνής Διαγωνισμός από την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Προθεσμία 15/1/2011)Mε μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο νέο διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας που διοργανώνεται στη μνήμη του Γιώργου Λανίτη, MFIAP, ενός από τα ιδρυτικά μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (ΦΕΚ) και του Georges der Parthogh, διεθνούς φωτοδημοσιογράφου και μεγάλου υποστηρικτή του έργου της ΦΕΚ.

?Πειραματική φωτογραφία? και ?Φωτοδημοσιογραφία? είναι τα δύο θέματα που θα καλύψει ο νέος διεθνής διαδικτυακός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου έχει οργανώσει με μεγάλη επιτυχία άλλους δύο διαδικτυακούς διαγωνισμούς ψηφιακής φωτογραφίας (www.iodpc.com).  Ο πρώτος προσήλκυσε 6.819 χρήστες από 104 χώρες το 2008 και ο δεύτερος 7.380 από 114 χώρες το 2010.

Τις φωτογραφίες θα κρίνει ανεξάρτητα, το κοινό και πενταμελής Διεθνής Κριτική Επιτροπή και θα δοθούν ξεχωριστά χρηματικά βραβεία, όπως φαίνεται στους κανονισμούς που βρίσκονται στην Ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Φωτογραφίες μπορούν να ανεβάζονται στην Ιστοσελίδα του διαγωνισμού από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Ιανουαρίου 2011.

Συνδιοργανωτές: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Υποστηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού
Με την αναγνώριση των ακόλουθων διεθνών φωτογραφικών οργανισμών
FIAP Αuspices (www.fiap.net),
PSA Recognition (www.psa-photo.org)
ISF LABEL (http://www.image-sans-frontiere.com)
UPI Licence (www.upiphoto.com) Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον