Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 17:32

2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας "Δημήτρης Λέτσιος" (Προθεσμία 1/10/2010)Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας «Δημήτρης Λέτσιος»,

με θέμα : «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ?».

Οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη για την έννοια άνθρωπος, περιγράφοντας μέσα από τις φωτογραφίες τους τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου ανθρώπου.Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τέσσερα (4) έργα συνολικά σε έντυπη μορφή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 01/10/2010, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι και αριθμός αναρτήσεων, ο οποίος θα αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.

1o βραβείο: Φιλοξενία έξι διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο PARK.
2o βραβείο: Φιλοξενία τεσσάρων διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο PARK.
3o βραβείο: Φιλοξενία δύο διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο PARK.

Τα βραβεία είναι ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του PARK HOTEL(4*),
το οποίο βρίσκεται στο παραλιακό πάρκο του Βόλου ( www.amhotels.gr )
Οι έπαινοι θα συνοδεύονται από αναμνηστικά δώρα και οι αναρτήσεις από αναμνηστικά διπλώματα.Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα παραλάβουν ένα
CD με τις φωτογραφίες του διαγωνισμού που θα διακριθούν.
Οι διακριθείσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Κέντρο Τέχνης Τζόρτζιο ντε Κίρικο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νοέμβριος Φωτογραφίας 2010». Στον ίδιο χώρο, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού.

Γιά πληροφορίες :
Γιάννης Τζίμας   πρόεδρος 6977200023
Νατάσα Καρακατσάνη  γραμματέας 6973296166
Δημήτρης Τσιουβάκας  ταμίας 6978180515 Για την προκήρυξη καθώς και την αίτηση συμμετοχής στον Διαγωνισμό επισκεφθείτε τον .