Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 15:08

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες" (Προθεσμία 10/9/2010)Ο φετινός διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο «Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες» έχει σκοπό να αναδείξει την συνύπαρξη δύο εποχών στην ζωή της πόλης.
Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες από την πόλη της Δράμας. Σε κάθε συμμετοχή μπορούν να υποβληθούν μέχρι και 3 φωτογραφίες. Θα γίνουν δεκτές όσες συμμετοχές κατατεθούν από 1 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου.
Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας «Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες» που θα λάβει χώρα από 20-25 Σεπτέμβρη, στον εκθεσιακό χώρο «Ελευθερία», ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων των τριών (3) νικητών και η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ της Δράμας.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και στις γραμματείες του Φεστιβάλ Δράμας, μαζί με την φόρμα συμμετοχής, συμπληρώνοντας όλα τα υποχρεωτικά πεδία του εντύπου εγγραφής, δηλαδή: το επώνυμό τους, το όνομά τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμό σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου), τις φωτογραφίες τους. Πρέπει επίσης να αποδεχθούν τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού προτού επικυρώσουν τη συμμετοχή τους.

Πληροφορίες: Σιμοπούλου Τάνια,
Γραμματείες: Φεστιβάλ Δράμας.
Δράμα: Αγ.Βαρβάρας 9, 66100 Δράμα, τηλ: 25210 47575, 46732
Αθήνα: Εμ.Μπενάκη 71, 10681 Αθήνα, τηλ/fax: 210 3300309, 3302818
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.dramafilmfestival.gr