Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010 00:27

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας" (Προθεσμία 30/9/2010)Η DODEKANISOS SEAWAYS στην προσπάθεια της να αναδείξει τον πλούτο των νησιών της Δωδεκανήσου, αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας".

Τα νησιά μας, τα Δωδεκάνησα, έχουν φανταστικές ομορφιές. Πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε την φαντασία σας να τις ανακαλύψει, αλλά και να τις αποτυπώσει τις ομορφιές αυτές στον φωτογραφικό φακό. Γιατί η Δωδεκάνησος μας αξίζει την βοήθεια μας στο να ταξιδέψουμε τις ομορφιές της στα πέρατα της οικουμένης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές των νησιών μας, και εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά?
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί.
Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της DODEKANISOS SEAWAYS και της Market Plan, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα γίνονται δεκτές έως και 30 Σεπτεμβρίου 2010. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες από διαφορετικά νησιά η καθεμία.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν σε:
1. Ηλεκτρονική μορφή, με διαμόρφωση JPEG και ανάλυση 300 dpi.
2. Έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α4, κατά προτίμηση φωτογραφικό.

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικός με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στην παρακάτω διεύθυνση:
DODEKANISOS SEAWAYS
Αυστραλίας 3
85100 Ρόδος
Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον