Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 23:54

Διαγωνισμός μικροδιηγήματος από το Λογοτεχνικό Μπιστρό (Προθεσμία 30/8/2010)Το Λογοτεχνικό Μπιστρό διοργανώνει διαγωνισμό flash fiction, μικροδιηγήματος ή διηγήματος-αστραπή, όπως θέλετε πείτε το, πάντως δεν πρέπει να ξεπερνά τις χίλιες λέξεις. Στείλτε μας τις συμμετοχές σας στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη στο θέμα του email: Για το Διαγωνισμό.

Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερες από μία φορές.
Οι συμμετοχές πρέπει να είναι μεταξύ 200 και 1000 λέξεων (παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό λέξεων στην πρώτη σελίδα).

Ημερομηνίες υποβολής συμμετοχών: 18 Ιούλη έως 30 Αυγούστου 2010.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος του Σεπτέμβρη. Οι πρώτες δύο θέσεις θα βραβευτούν με συμβολικό χρηματικό ποσό. Επιλογή και Βραβεία:
Η επιλογή των τεσσάρων πρώτων θέσεων θα γίνει από το συγγραφέα Λύο Καλοβυρνά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Λύο και το έργο του, επισκεφτείτε τη σελίδα του εδώ στο Μπιστρό ή τον ιστότοπό του www.lyo.gr .
Πρώτη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Σεπτέμβρη και 50 δολάρια σε Amazon Gift Certificate ή Paypal. (αν κάποιος ξέρει, ας μου πει πώς το λένε αυτό το πρώτο Ελληνικά.)
Δεύτερη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Σεπτέμβρη και 25 δολάρια σε Amazon Gift Certificate.
Τρίτη και τέταρτη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Σεπτέμβρη.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους. Αν μας αρέσουν περισσότερα από τέσσερα μικροδιηγήματα, θα τα δημοσιεύσουμε κι αυτά, είτε στο τεύχος του Σεπτέμβρη, είτε σε επόμενα τεύχη, με τυχαία σειρά. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .