Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 21:39

Δημιουργικός διαγωνισμός "Go Design it" (Προθεσμία 30/6/2010)Η Ford Motor Ελλάς διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στοχεύει στην ανάδειξη της δημιουργικότητας νέων καλλιτεχνών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το διαδικτυακό τόπο , καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλλει την δημιουργική του πρόταση για την καλλιτεχνική άποψη του αμαξώματος του Ka. Με απλά λόγια, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, χρησιμοποιούν ως βάση και μοναδικό περιορισμό το περίγραμμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια απλά απελευθερώνουν τη φαντασία τους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δελτίο / μακέτα συμμετοχής είτε μπαίνοντας στο www.godesignit.gr, όπου μπορούν να «κατεβάσουν» την ειδική μακέτα και μετά να «ανεβάσουν» το έργο τους, είτε μέσα στο πακέτο «Don?t Panic» που διανέμεται δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο από τα flyers που διανέμονται σε επιλεγμένα bars και galleries στο κέντρο της Αθήνας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Go design it», που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή όσον αφορά τα έργα που υπέβαλλαν και ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα Ford Ka Trend Plus, ενώ οι επόμενοι 10 θα κερδίσουν ένα iPod Shuffle 4GB.