Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 21:17

Διαπολιτισμικόs Διαγωνισμός Internet Film (Προθεσμία 30/6/2010)Η ΜΚΟ ANCE με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την συμμετοχή πέντε ακόμη ΜΚΟ από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική διοργανώνει τον Διεθνή-Διαπολιτισμικό Διαγωνισμό Internet Film με θέμα:

? KlimaClima: Climate Change, Energy and Sustainable Lifestyle ?

Η ομάδα του KlimaClima ? μια διεθνής ομάδα νέων από τη Χιλή, το Εκουαδόρ, την Κόστα Ρίκα, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γερμανία- σας προσκαλεί να υποβάλλετε της δική σας δημιουργία στην κατηγορία Internet film - διάρκειας έως 4 λεπτά και formats: video Spot, ταινίες μικρού μήκους, video μέσω κινητού τηλεφώνου, video animation.

Στόχος του διαγωνισμού αποτελεί η πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων σε όλο τον κόσμο σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και της αλληλεξάρτησης του ανεπτυγμένου βορρά με τον υποανάπτυκτο νότο.

Συνέβαλε και εσύ προσπάθειά μας με μέσο την δημιουργικότητα και την φαντασία.

Προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών: 30 Ιουνίου 2010

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επιστεφτείτε την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού:  www.klimaclima.net / www.klimaclima.org ή επικοινωνήστε με τον συνδιοργανωτή του Διαγωνισμού στην Ελλάδα: ΜΚΟ ANCE
Μιαούλη 15Α, 105 54 ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8215343 / 044
Ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το έργο συχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, Δράση 4.5)