Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 11:48

EUROVOICE 2010

Ο Ευρωπαϊκός Μουσικός Διαγωνισμός EuroVoice© είναι ένας ετήσιος, διαδραστικός μουσικός διαγωνισμός που μεταδίδεται από την τηλεόραση, με συμμετέχοντες από χώρες όλης της Ευρώπης, καθώς επίσης και την Τουρκία και το Ισραήλ. Πρόεδρος του EuroVoice είναι ο Eric Serra ? παραγωγός και συνθέτης που έγραψε τη μουσική υπόκρουση για τις κινηματογραφικές ταινίες του Luc Besson, «Leon», «Nikita», «Joan Of Arc» και «The Fifth Element».

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι:
-Είναι ενήλικοι , υπήκοοι ή νόμιμοι κάτοικοι για τουλάχιστον έξι μήνες σε μια από τις χώρες της επικράτειας του διαγωνισμού.
-Δεν έχουν δεσμεύσεις με κάποια δισκογραφική εταιρεία.
-Πιστεύουν ότι έχουν ένα τραγούδι που αξίζει να κερδίσει και δεν έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Πληροφορίες στον επίσημο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού www.eurovoice.tv.

Ακολουθήστε τις οδηγίες συμμετοχής για να είστε ένας από τους υποψήφιους , που θα κριθεί μόνο από το κοινό το οποίο έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μια φορά μέσω internet και sms και όχι από κάποια κριτική επιτροπή.

Ένας διαγωνισμός μοναδικός στο είδος του, που διασφαλίζει την διαφάνεια της ψηφοφορίας χωρίς τα αποτελέσματα να μπορούν να γίνουν αντικείμενο παρασκηνιακών χειρισμών.

Η Υποβολή Υποψηφιοτήτων λήγει στις 25 Μαΐου, το ίδιο και η ψηφοφορία . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μια φορά θετικά η αρνητικά . Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες θετικές ψήφους προκρίνεται στον τελικό. Η λίστα των προκριθέντων στο μεγάλο τελικό θα δημοσιοποιηθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού στις 26 Μαΐου.

Οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ στηνΑθήνα, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από την ελληνική και διεθνή σκηνή.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού οι θεατές μπορούν να ψηφίζουν υπέρ ή κατά του τραγουδιού που επιθυμούν μέσω SMS ή μέσω του Δικτυακού Τόπου www.eurovoice.tv . Επιτρέπονται μόνο 3 θετικές και 3 αρνητικές ψήφοι από κάθε αριθμό τηλεφώνου για κάθε διαγωνιζόμενο.

Ο Διαγωνιζόμενος του Μεγάλου Τελικού που θα συγκεντρώσεις τις περισσότερες ψήφους θα είναι ο νικητής του Διαγωνισμού EuroVoice© 2010 και θα κερδίσει το Βραβείο των 100.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία, που θα υποδειχθεί από τους Διοργανωτές.

Το σύνολο των Βραβείων που θα κερδίσουν οι fans φτάνει το ποσόν των 50.000 ευρώ.