Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 18:42

Διαδικτυακός διαγωνισμός φωτογραφίας "Άγρια Φύση της Ελλάδας" (Προθεσμία 13/6/2010)Ανεβάστε τις καλύτερες φωτογραφίες σας από την άγρια φύση της Ελλάδας και με ανοιχτή ψηφοφορία του κοινού κερδίστε 3 φωτογραφικές μηχανές SONY DSLR A300, 3 Ψηφιακές κορνίζες SONY DPFD80Τ και 3 αντίτυπα του λευκώματος ??Φωτογράφος Άγριας Φύσης ? Λεύκωμα 18??.

Οι εκδόσεις Polaris με την ευγενική χορηγία της SONY διοργανώνουν για πρώτη φορά μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την Άγρια Φύση της Ελλάδας στο www.faf.gr με ανοιχτή ψηφοφορία του κοινού. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση φωτογράφος άγριας φύσης που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζεται στη στοά Σπυρομήλιου, Βουκουρεστίου 3 (City Link) από 18 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2009 με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς.

Προσκαλούνται όλοι οι φωτογράφοι άγριας φύσης, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, να «ανεβάσουν» τις καλύτερες φωτογραφίες τους στις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού: Ζώα ? Φυτά ? Τοπία της Ελλάδας και με τις ψήφους του κοινού να κερδίσουν 3 φωτογραφικές μηχανές SONY DSLR A300, 3 Ψηφιακές Κορνίζες SONY DPFD80Τ και 3 αντίτυπα του λευκώματος ??Φωτογράφος Άγριας Φύσης ? Λεύκωμα 18??.

Η λήξη του διαγωνισμού στη λήξη της έκθεσης: 13 Ιουνίου 2009.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.faf.gr