Κυριακή, 11 Απριλίου 2010 12:30

Φωτογραφικός διαγωνισμός "Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου" (Προθεσμία 1/6/2010)Ο περιβαλλοντολογικός οργανισμός CHIOS NATURE ανακοινώνει ένα ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό φωτογράφησης. Θα γίνουν δεκτά έργα σε πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, από τρεις ηλικιακές ομάδες. Όλες οι φωτογραφίες θα απεικονίζουν κάποιο στοιχείο της άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών ή των Ψαρών.

Ενότητες: Άγρια Τοπία, Πορτραίτα Ζώων, Άγρια Συμπεριφορά, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στη Φύση.

Ηλικιακές Ομάδες: Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, Ενήλικες.
Οι συμμετοχές παραδίδονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στο Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Απλωταριάς 42-44, Χίος 82100 από την 3η Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2010.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την 3η Αυγούστου 2010. Οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Citrus στον Κάμπο της Χίου κατά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου 2010.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν οφείλουν να ακολουθήσουν τις διαδικασίες και να συμφωνήσουν στην τήρηση των όρων και των προθεσμιών όπως τίθενται από τους διοργανωτές του διαγωνισμού. Είναι σημαντική η απόκτηση του εγχειριδίου οδηγιών του διαγωνισμού.  Αυτό είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ ΕΔΩ και σε τυπωμένη μορφή από τους συνδιοργανωτές: το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, το Κέντρο Χιακών Μελετών «Πελινναίο» και το Citrus.  Ευχαριστούμε τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου για την ευγενική της υποστήριξη.  

Η Chios Nature και οι συνδιοργανωτές ελπίζουν πως ο διαγωνισμός θα αποτελέσει έρεισμα για τον καθένα να βγει με τη φωτογραφική μηχανή του και να αποθανατίσει κάποιες από τις υπέροχες εικόνες της άγριας ζωής των νησιών. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .