Σάββατο, 10 Απριλίου 2010 10:59

Crowd Dance Festival

Στις 29 Μαΐου 2010 διοργανώνεται το CROWD Dance Festival από το Σύλλογο Κοινωνικού & Αθλητικού Χορού Θεσσαλονίκης "Senso".

Στο CROWD Dance Festival Hip-Hop & Breakdance μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ομάδες (crews), ασχέτως αν είναι μέλη κάποιας σχολής χορού ή όχι, φτάνει να τηρούν τους όρους και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

 

 

Πού;
Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης"
Λαγκαδά 221
Δήμος Σταυρούπολης
Θεσσαλονίκη

Πότε;
29 Μαΐου 2010
Website:www.crowd.gr

Πληροφορίες:
6984 912 310
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες και φόρμες συμμετοχής με τους όρους-κανονισμούς του Φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.crowd.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 24 Μαΐου 2010.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης" (Λαγκαδά 221), στο Δήμο Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Ώρα προσέλευσης χορευτών: 10.30 π.μ.
Ώρα προσέλευσης θεατών: 11.30 π.μ.
Ώρα έναρξης του φεστιβάλ: 12.00 μ.μ.

Hip-Hop
Χωρίζεται στις κατηγορίες:
* Hip-Hop Junior (έως 10 ετών)
* Hip-Hop Youth (από 11 έως 15 ετών)
* Hip-Hop Adults (από 16 ετών και άνω)

Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν διαδοχικά τα shows τους διεκδικώντας τις έξι προνομιούχες θέσεις.Οι έξι προνομιούχες ομάδες, μαζί με αυτές που τυχόν ισοβάθμησαν, διαγωνίζονται για τις τρεις πρώτες θέσεις.

Breakdance
Χωρίζεται στις κατηγορίες:
* Breakdance Junior (έως 10 ετών)
* Breakdance Youth (από 11 έως 15 ετών)
* Breakdance Adults (από 16 ετών και άνω)

Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν διαδοχικά τα shows τους.
Οι τέσσερις ομάδες με την καλύτερη βαθμολογία διαγωνίζονται για τις τρεις πρώτες θέσεις (battle).

Ελεύθερη ομαδική ή ατομική χορογραφία διάρκειας σε σύνολο και των δυο ομάδων περίπου τα 8 λεπτά. Όλοι οι χορευτές θα πρέπει να εμφανιστούν τουλάχιστον από μία φορά και εναλλάξ με την αντίπαλη ομάδα. Διαγωνίζονται η πρώτη με την τέταρτη και η δεύτερη με την τρίτη ομάδα. Οι νικητές αυτών διαγωνίζονται για την πρώτη και τη δεύτερη θέση, ενώ οι χαμένοι για την τρίτη θέση.