Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 00:02

Πανελλήνιος διαγωνισμό μαντινάδας και ριζίτικου τραγουδιού ?Η Μάχη της Κρήτης" (Προθεσμία 30/4/2010)Πανελλήνιο διαγωνισμό μαντινάδας και ριζίτικου τραγουδιού με θέμα ?Η?Μάχη της Κρήτης το Μάη του 1941? διοργανώνει ο Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων. Οροι διαγωνισμού:
1. Οι συμμετέχοντες στιχουργοί μπορούν να λάβουν μέρος με μια έως τρεις μαντινάδες τους αδημοσίευτες και κατά προτίμηση δακτυλογραφημένες και με ένα ριζίτικο τραγούδι, όλα σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού. Αν επιθυμούν μόνο με μαντινάδες ή μόνο με ριζίτικο.
2. Τα κείμενα να είναι υπογεγραμμένα με ψευδώνυμο και μέσα στο φάκελο αποστολής να εσωκλείσουν δεύτερο μικρότερο φάκελο στον οποίο θα γράψουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.
3. Οι συμμετοχές να σταλούν έως 30 Απριλίου 2010 στη διεύθυνση: Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων υπόψιν κου Θανάση Πατεράκη Μ. Ασίας 500 Μουρνιές Τ.Κ. 73 300 δήμος Ελ. Βενιζέλου Χανιά με την ένδειξη ?για το διαγωνισμό μαντινάδας και ριζίτικου?.

Οι όροι του διαγωνισμού θα τηρηθούν αυστηρά. Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι που θα συνοδεύονται από βιβλία σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου της Μάχης της Κρήτης, στην πόλη των Χανίων και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα μαζί με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Η?κριτική επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από έμπειρους στιχουργούς, συγγραφείς και φιλολόγους, συνεργάτες και μέλη του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ.: 28210 86319 και 6932124264