Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 15:02

"Athens Bench Mark" - Εικαστικός Διαγωνισμός για τα παγκάκια της Αθήνας (Προθεσμία 6/4/2010)Μια πρωτοβουλία του Οργανισμού «Ο Κόσμος της Αθήνας» σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων αλλάζει τα παλιά παγκάκια της Αθήνας και προσθέτει νέα συμβάλλοντας στη βελτίωση της ζωής στην πόλη!

Το "Athens Bench Mark" αφορά δύο διαγωνισμούς και ένα εθελοντικό πρόγραμμα:

Διαγωνισμός βιομηχανικού σχεδίου Athens Bench Mark ως τις 6 Απριλίου: είναι ο διαγωνισμός που θα δώσει το σχέδιο για το νέο παγκάκι της Αθήνας. Το κοινό θα αναδείξει τα καλύτερα 100 σχέδια και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει για την τελική τριάδα έργων, οι δημιουργοί των οποίων θα λάβουν και τα χρηματικά έπαθλα. Ένα τουλάχιστον σχέδιο θα υλοποιηθεί και θα παραχθεί μαζικά ώστε να επιπλώσει την Αθήνα!

Εικαστικός διαγωνισμός Future Bench ως τις 6 Απριλίου: είναι διαγωνισμός καλλιτεχνικής δημιουργίας όπου το μόνο όριο είναι η φαντασία. Τα 50 έργα που θα αναδείξει η ψηφοφορία του κοινού θα εκτεθούν στην μεγάλη εικαστική έκθεση Future Bench, ενώ ο δημιουργός με το δημοφιλέστερο έργο θα λάβει το Βραβείο Κοινού του Future Bench. Επίσης, χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στην τριάδα που θα αναδείξει η κριτική μας επιτροπή.

Εθελοντικό Πρόγραμμα Athens Bench Mark: απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν την Αθήνα και πιστεύουν πως η συμμετοχή στα κοινά είναι ο τρόπος για να γίνει καλύτερη η ζωή στην πόλη μας. Ειδικοί τεχνικοί του Δήμου θα οργανώσουν και θα καθοδηγήσουν τις ομάδες που θα κάνουν τα παλιά παγκάκια της Αθήνας σαν καινούρια. Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον .