Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2010 13:40

Μαθητικός διαγωνισμός τέχνης από το Βρετανικό Συμβούλιο (Προθεσμία 31/01/2010)Το Βρετανικό Συμβούλιο, στα πλαίσια του προγράμματος Challenge Europe, προκηρύσσει διαγωνισμό ζωγραφικής, φωτογραφίας και βίντεο με θέμα «Γιατί είναι σημαντικά τα δάση; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατεύσουμε από τις πυρκαγιές;»

O διαγωνισμός έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών πάνω σε θέματα προστασίας και διαχείρισης των δασών και απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά.

Τα έργα των μαθητών θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2010 και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τα τέλη Φεβρουαρίου 2010. Με τις συμμετοχές των μαθητών θα δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ για τις φωτιές στα ελληνικά δάση.

Τα έργα ζωγραφικής θα πρέπει να αναγράφουν στην οπίσθια όψη το ονοματεπώνυμο και την τάξη του μαθητή καθώς και το όνομα και το τηλέφωνο του σχολείου και να αποστέλλονται ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Βρετανικό Συμβούλιο, Πλατεία Κολωνακίου 17,106 73 Αθήνα- Υπόψη κας Καίτης Γιακουμάκη. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να μεταφερθούν από την κάμερα στον υπολογιστή και να αποσταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τα βίντεο (μέγιστης διάρκειας 5 λεπτών) θα πρέπει να μεταφερθούν από την κάμερα στον υπολογιστή και να γίνει εγγραφή στο youtube (http://www.youtube.com/) πατώντας upload πάνω αριστερά στην οθόνη του υπολογιστή. Στην συνέχεια το link του βίντεο πρέπει να αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον διαγωνισμό στις παραπάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή στα τηλέφωνα 6945 750520 / 210 6510 248 / 211 0106 035.