artmag logo
  85


Cover Theme
Αγαπάμε να μισούμε το παρελθόν μας
Το συμπέρασμα του παραπάνω τίτλου είναι αποτέλεσμα διαφόρων περιστατικών που καταδεικνύουν την εθνική μας αλλεργία για κάθε τι που αφορά το παρελθόν.

περισσότερα >>
Αρθρογραφία Συνεντεύξεις Αφιερώματα
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: Οι συγγραφικές αυθεντίες από το Μεσαίωνα στη σύγχρονη εποχή
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: Αγαπάμε να μισούμε το παρελθόν μας
1000 ΛΕΞΕΙΣ: Υπέρ-ρεαλιστικά γλυπτά
-
ΚΙΝΗΜΑΤΑ: Οι θεμελιωτές της Νεοελληνικής Χαρακτικής
ΠΡΟΣΩΠΑ: Λόχνερ Στέφαν, (Stephan Lochner)
TED ( Ομιλίες )
TED: Ο Ούρσους Βέρλι "τακτοποιεί" την τέχνη
Προτάσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Athens Photo Festival 2012
To κεντρικό πρόγραμμα της επετειακής διοργάνωσης του Athens Photo Festival 2012, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20:00 σε όλους τους χώρους της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΛΑΘΟΣ
Η Εταιρεία Μελέτης Πολιτισμικής Ετερότητας (Ε.Μ.Π.Ε.) παρουσιάζει την εκδήλωση ΛΑΘΟΣ. Το Λάθος στην Τέχνη, στην Φιλοσοφία, στις Επιστήμες. Το Λάθος στη ζωή, στις σχέσεις, στις επιλογές, στον απολογισμό. Μια επισκόπηση του Λάθους ως νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης από τις 2 έως 16 Νοεμβρίου 2012.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: "Anything—and nothing—is right" @ Art Wall / Project Space
Η έκθεση "Anything—and nothing—is right" , παρουσιάζει book art & game installations ως έργα τέχνης που διέπονται απο συγκεκριμένους κανόνες – ή και όχι - , ενώ εξετάζει το βαθμό της ελευθερίας του θεατή να καθορίσει το συμπέρασμα και το αποτέλεσμα.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 1st Hip Hop Smile Festival
1st Hip Hop Smile Festival (hip hop festival για το "Χαμόγελο του Παιδιού") Σάββατο 27 Οκτωβρίου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο Ουρανός των αρχαίων» Νέα Ψηφιακή Παράσταση στο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Creativity For
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στις 12:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η δημιουργία βγαίνει δυναμικά μπροστά!
ΜΟΥΣΙΚΗ: Otis Taylor & Contraband @ Half Note Jazz Club
Otis Taylor & Contraband στο Half Note Jazz Club. Η trance εκδοχή του αυθεντικού blues. Την Πέμπτη 1 έως Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Christos Tzifakis' Flamenco Jazz Trio feat. Sami Amiris @ Half Note Jazz Club
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Half Note, ο βιρτουόζος της κιθάρας Χρίστος Τζιφάκις με το flamenco jazz τρίο του, φιλοξενούν τον δεξιοτέχνη πιανίστα της τζαζ Σάμι Αμίρη.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Performance “υσΤέρRα” @ Myrό Gallery
Η Myrό Gallery σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την performance "υσΤέρRα" της εικαστικού, ψυχολόγου και Art Therapist Έλενας Τονικίδη.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Kalos&Klio Showroom
Ο εκθεσιακός χώρος Kalos&Klio SHOWROOM σε συνεργασία με την Lola Nikolaou Gallery σας προσκαλούν σε μια πρώτη συλλεκτική έκθεση από ιδιωτικές συλλογές οχτώ σπουδαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Grammosoma
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Αριστομένη Κατσούλα με τίτλο "Grammosoma".
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Watercolour International
Δεκατρείς έλληνες ακουαρελίστες θα υποδεχτούν και θα συνεκθέσουν με 11 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες από την Αγγλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τον Καναδά συμμετέχοντας σε έκθεση υδατογραφίας που διοργανώνει η Myrό Gallery.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Myrό Gallery: Νέα σειρά έργων του Ζωγράφου Γεωργίου Π. Καβούνη
Η Myrό Gallery παρουσιάζει στον χώρο "Κόγχη" τη νέα σειρά έργων του ζωγράφου Γεωργίου Παναγιώτη Καβούνη και σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης του που θα λάβουν χώρα τη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στις 20.00.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ράνια Ράγκου:Noble lies – Tracey Snelling:Nothing @ γκαλερί TinT
Η γκαλερί TinT παρουσιάζει από τις 3 Νοεμβρίου ως την 1 Δεκεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την έκθεση Ράνια Ράγκου:Noble lies – Tracey Snelling:Nothing
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Δωρεάν Μάθημα γνωριμίας με τον Kenny MacLellan
Στο τμήμα σπουδών σκηνογραφίας-ενδυματολογίας-μάσκας του NYAS, το οποίο ξεκινάει στα τέλη Νοεμβρίου 2012, διδάσκει ο καταξιωμένος σκηνογράφος-ενδυματολόγος Kenny MacLellan
Eπικαιρότητα
^ Αρχή
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών
Διαγωνισμοί
Casting / Audition

-

Kερδίστε προσκλήσεις!
^ Αρχή