artmag logo
  134


Cover Theme
Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει την κυρά της Πρόσημνας
"Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει", είναι η νέα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών. Κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο παρουσιάζεται στους επισκέπτες για πρώτη φορά.

περισσότερα >>
Αρθρογραφία
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει την κυρά της Πρόσημνας
"Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει", είναι η νέα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών. Κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο παρουσιάζεται στους επισκέπτες για πρώτη φορά.
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ: Ένα σύντομο γράμμα για εσένα
Πάνε δυο χρόνια από τότε που έφυγες. Δεν σ’ έχω ξεπεράσει. Απλά, έχω κρεμάσει την ανάμνηση σου να στεγνώνει έξω στον ήλιο. Φοβάμαι μόνο μην την ξεράνει ο ήλιος και στο τέλος θρυμματιστεί σε χίλια κομμάτια. Έφυγες με τον τρόπο που ήθελες και την εποχή που ήθελες. Αθόρυβα, και μέσα στον απαλό φθινοπωρινό ήλιο (Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013).
Προτάσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Φεστιβάλ Ημέρες Μουσικής - Σεπτέμβριος στη Ρόδο 2015
Το Φεστιβάλ «ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 2015», σε οργάνωση παραγωγής από την Εταιρεία Συναυλιών ΦΟΡΜΙΓΞ, πιστό στο ραντεβού του για 16η χρονιά, ανοίγει τις πύλες του στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από τη 1η Σεπτεμβρίου 2015, για τέσσερις ξεχωριστές βραδιές κλασικής μουσικής με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σαμοθράκη: 1η Γιορτή των Νερών
Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και εφήβων (30 παιδιά και 20 έφηβοι) πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή των νερών στη Σαμοθράκη από τις 7-28 Αυγούστου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 3o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές»
Το Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές» επιστρέφει στον Βοτανικό για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Φεστιβάλ Αισχύλειων 2015
Η Ελευσίνα, ένας τόπος που τον χαρακτηρίζει μία σημαντική αρχαία ιστορία, ταυτόχρονα σηματοδοτεί και τη βιομηχανική πορεία της χώρας τον τελευταίο αιώνα. Το εικαστικό έργο “Έλευση | χώρος χρόνος ενέργεια” ερευνά τη σχέση του σώματος με το βιομηχανικό τοπίο της Ελευσίνας.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 10ο Φεστιβάλ Κεραμικής στο Πάρκο Νερού (Νούφαρα)
Το Φεστιβάλ Κεραμικής θα δώσει και φέτος το παρόν στην πόλη της Θεσσαλονίκης για δέκατη συνεχή χρονιά από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, με πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων στο Πάρκο Νερού (Νούφαρα) της Νέας Παραλίας.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Μια Ημέρα στο Θέατρο: Παράσταση για μαθητές στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά δημιουργεί και παρουσιάζει την εκπαιδευτική θεατρική παράσταση – βιωματική εμπειρία «Μια Ημέρα στο Θέατρο» για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Πειραιά και της Αττικής στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εισαγωγή στη Νέα Εκπαιδευτική εποχή για τα παιδιά μέσω του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά - Ανάπτυξη βιωματικών εκπαιδευτικών εφαρμογών πολιτιστικού περιεχομένου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ (2007-2013).
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας!! Το πρόγραμμα ξεκινάει από 23 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 1ο Ναύπλιο-Artiva Youth Music Festival
Η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργανώνει το "1ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA YOUTH MUSIC FESTIVAL" που θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 στο Ναύπλιο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ναύπλιο- Artiva 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ»
Το «ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015 (Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης)
Όπως κάθε χρόνο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς» που οργανώνονται από το 1991 από το Συμβούλιο της Ευρώπης το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Το θέμα που επιλέχθηκε από τη Διεύθυνση Μουσείων του ΥΠΟΠΑΙΘ για τη διετία 2015-2016 είναι αφιερωμένο στο δίπολο «Βία και ανεκτικότητα».
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Ο Κύκλος Ποιητών προσκαλεί όλους στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών, από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η έναρξη του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 21 Σεπτεμβρίου.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: OpenTourism Σποράδων ΙΙ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στη Σκόπελο
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τουρισμού διοργανώνεται στη Σκόπελο το δεύτερο OpenTourism Σποράδων το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «Ορφέας» με ελεύθερη είσοδο.
ΘΕΑΤΡΟ: Mamma Mia!
Mamma Mia! Το No. 1 musical στον κόσμο, έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα! Στο Θέατρο Badminton από 5 έως 15 Νοεμβρίου 2015 και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 21 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015.
ΘΕΑΤΡΟ: Αχαρνής του Αριστοφάνη
Η Φιλοθέατον παρουσιάζει την πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη Αχαρνής την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ηρώδειο στις 21:00.
ΘΕΑΤΡΟ: «To μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά», «Ο Κύριος Μάκης» και «Αγγέλα Παπάζογλου»
Στο Θέατρο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ για τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015 προγραμματίζονται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο δύο σημαντικές παραστάσεις μονολόγων, «ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΫ & Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ» και «ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ», που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς.
ΘΕΑΤΡΟ: «Το καπλάνι της Βιτρίνας» της Άλκης Ζέη
Η Εταιρεία Θεάτρου και Πολιτισμού Μέθεξις 2010, παρουσιάζει στο Θέατρο Βρετάνια το αυτοβιογραφικό έργο της Άλκης Ζέη «Το καπλάνι της Βιτρίνας», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο, στις 18 Οκτωβρίου 2015, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Χρυσομάλη.
ΘΕΑΤΡΟ: Blackout (μια μικρή διαμαρτυρία)
Το «Blackout: μια μικρή διαμαρτυρία» επιστρέφει ύστερα από δυο χρόνια στο καφενείο «Χαλαρά» και μόνο για 20 παραστάσεις από της 7 Νοεμβρίου 2015.
ΘΕΑΤΡΟ: «Μου λες αλήθεια;»
Μετά από δύο σεζόν τεράστιας επιτυχίας, η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» του Florian Zeller θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015.
ΘΕΑΤΡΟ: «Caveman» του Rob Becker
Ο Caveman γιορτάζει 9 χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο Coronet και την φετινή του επέτειο την συνοδεύει ένας αέρας ανανέωσης... O Θανάσης Βισκαδουράκης παίρνει το ακόντιό του και προσθέτει την προσωπική του σφραγίδα σ΄ έναν από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς ρόλους των τελευταίων δεκαετιών.
ΘΕΑΤΡΟ: «Billy Elliot The Musical»
Τα Αθηναϊκά Θέατρα θα παρουσιάσουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με την πρωτότυπη μουσική του Elton John από τις 16 Οκτωβρίου 2015 στο Παλλάς.
ΘΕΑΤΡΟ: Aυτό που εγώ ονομάζω λήθη
Το κείμενο το πολυβραβευμένου γάλλου συγγραφέα Laurent Mauvignier Αυτό που εγώ ονομάζω λήθη παρουσιάζεται από τις 3 Οκτωβρίου 2015, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (ΚΕΤ), σε μετάφραση του Σπύρου Γιανναρά (εκδόσεις Άγρα), σκηνοθεσία της Άσπας Τομπούλη και ερμηνεία του Νίκου Νίκα.
ΘΕΑΤΡΟ: «Άγριες Νότες» (Η εξέγερση της σιωπής) της Νίνας Ράπη
Το Αγγέλων Βήμα και η Χρύσα Καψούλη παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, την παράσταση «Άγριες Νότες» της Νίνας Ράπη, στο θέατρο Αγγέλων Βήμα από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για 12 μόνο παραστάσεις.
ΘΕΑΤΡΟ: Η Λίμνη των Κύκνων - Russian Ballet Theater
Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η Λίμνη των Κύκνων, φιλοξενείται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου 2015.
ΘΕΑΤΡΟ: «O καθένας τα δικά του» Stand up comedy show
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζεται από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και για 4 Σάββατα, το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ».
ΘΕΑΤΡΟ: Blitz - 6 A.M. How to disappear completely
Blitz - 6 A.M. How to disappear completely. Η πιο εξωστρεφής ελληνική ομάδα της νεότερης γενιάς, μετά από τριετή περιοδεία στην Ευρώπη, επιστρέφει στη Στέγη με μια διεθνή συμπαραγωγή από 9 έως 18 Οκτωβρίου 2015.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Prima Donna
Σε μια μοναδική μουσική βραδιά, που ολοκληρώνει πανηγυρικά το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου επιστρέφουν στο Ηρώδειο και συμπράττουν με τον διάσημο νεϋορκέζο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Ρούφους Γουέινραϊτ, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ένα Gala για την Maria Callas με την ΚΟΘ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ένα gala αφιερωμένο στην απόλυτη ντίβα του λυρικού τραγουδιού, τη δική μας Μαρία Κάλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση 38 χρόνων από το θάνατό της.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Mopdtk (Mostly Other People Do the Killing)
Τους έχουν χαρακτηρίσει bebop τρομοκράτες! Οι Mostly Other People Do the Killing δεν είναι απλώς μια μπάντα με σουρεαλιστικό όνομα, αλλά ένα ριζοσπαστικό νεοϋορκέζικο σχήμα με μόνο στόχο του να ανατρέψει τα δεδομένα στην τζαζ. Δύο βραδιές ανατρεπτικής τζαζ στη Στέγη, 9 και 10 Οκτωβρίου 2015.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ένα τραγούδι για τους 43 της Αγιοτσινάπα - Συναυλία Διαμαρτυρία
Δε συγχωρούμε την μεξικάνικη κυβέρνηση που επιδιώκει τη λήθη με στόχο τη συνέχιση της ατιμωρησίας. Γι'αυτο διοργανώνουμε συναυλία - διαμαρτυρία για την «εξαφάνιση» πριν ένα χρόνο 43 φοιτητών από την Αγιοτσινάπα στο Μεξικό. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Θα ακουστεί λατινοαμερικάνικη μουσική: παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια, πρωτότυπες συνθέσεις.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Λουόμενοι: Έκθεση φωτογραφίας του Δημοσθένη Γαλλή στη Ρόδο
Με αφορμή το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, ο Δημοσθένης Γαλλής παρουσιάζει τη νέα σειρά φωτογραφιών του με τίτλο «Λουόμενοι» στη Ρόδο από 22 - 30 Σεπτεμβρίου, ένα νησί που αποτελεί τόπο καλοκαιρινών διακοπών για χιλιάδες «λουόμενους» κάθε χρόνο.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: 2ο ARTme festival στη Χαλκίδα
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του 2ου ARTme festival και βάζουμε τα θεμέλια ενός θεσμού με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας, τη συνάντηση nέων αλλά και καταξιωμένων προσώπων από το ευρύτερο καλλιτεχνικό φάσμα, την καλλιτεχνική δομή της πόλης μας.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Man Ray - Τα πρόσωπα της γυναίκας
Η έκθεση που παρουσιάζεται φέτος στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο καταφέρνει μέσα από της θεματικές της ενότητες να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το μεγάλο και σπουδαίο έργο του Man Ray.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Στην Αθήνα μπορείς να δεις τα πιο όμορφα κτήρια. Ένα πρόγραμμα καταγραφής κτηρίων της περιόδου 1830-1940
Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Στην Αθήνα μπορείς να δεις τα πιο όμορφα κτήρια, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:30. Ένα πρόγραμμα καταγραφής κτηρίων της περιόδου 1830-1940».
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Flashforward x3
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | FLASHFORWARD x3. Ο Φωτογραφικός 9ος, για άλλη μια χρονιά, διοργανώνει την εργαστηριακή του έκθεση στην οποία συμμετέχουν 48 νέοι φωτογράφοι με ελεύθερο θέμα. Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00 στο BOOZE.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Μεταξύ Ουρανού & Γης: Έκθεση της Δήμητρας Νατσκούλη στον Εναλλακτικό Πολυχώρο Bliss
Η έκθεση Σύγχρονης Βυζαντινής Ζωγραφικής «Μεταξύ Ουρανού & Γης» της Δήμητρας Νατσκούλη θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στον Εναλλακτικό Πολυχώρο “Bliss”.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο «5000 ζωγραφιές, ένα κυκλαδικό κεφάλι»
5.000 ήταν οι συμμετοχές στο φετινό, τρίτο κατά σειρά διαγωνισμό για την αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Με στόχο να αναδείξει τα μοναδικά αυτά παιδικά έργα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης οργανώνει από τις 30 Σεπτεμβρίου έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο: «5000 ζωγραφιές, ένα κυκλαδικό κεφάλι», που θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Δύο εκθέσεις για τον Νίκο Δραγούμη και την Lydia Borzek από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης
Η έκθεση «Νίκος Δραγούμης. Ο ζωγράφος. 1874-1933» που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ, πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Εϋνάρδου στην Αθήνα τον Μάιο του 2015. Η έκθεση «Lydia Borzek. Μια ρωσίδα ζωγράφος. Από το Παρίσι στην Ελλάδα» που εγκαινιάζεται την αμέσως επόμενη μέρα, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και αποτελεί θεματολογική επέκταση και [κατά κάποιον τρόπο] αναπόσπαστο συμπλήρωμα της έκθεσης του Νίκου Δραγούμη, καθώς οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στη ζωή και στην τέχνη.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Εγκαίνια έκθεσης Φωτιά Νερό Αέρας Γη Φαινομενολογία της Φύσης.
Παρουσία του Γενικού Πρόξενου Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Ingo von Voss και του Δημάρχου Σαμοθράκης κου Α. Βίτσα εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο »“Φωτιά Νερό Αέρας Γη Φαινομενολογία της Φύσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή επιστημόνων του τομέα της Φιλοσοφίας του Γερμανικού Πανεπιστημίου αλλά και την σύσσωμη συμμετοχή της Γερμανόφωνης κοινότητας Σαμοθράκης.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: ΦantastiCon 2015: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Φανταστικό
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) παρουσιάζουν στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το ΦANTASTICON 2015, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο αποκλειστικά για το Φανταστικό!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Διάλεξη για την "Άγνωστη Μ. Ασία" στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Στο αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 8.00 μ.μ., θα δοθεί από τoν κ. Γ. Α. Πίκουλα, καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΙΑΚΑ)., διάλεξη με θέμα «Η άγνωστη Μ. Ασία. Ιστορικό και αρχαιολογικό οδοιπορικό».
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: VAMCT 2015: 2ο Διεθνές Συμπόσιο Εικονικής Αρχαιολογίας στους Δελφούς
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιστημονική κοινότητα αλλά και για όλους τους φορείς που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά και ανάδειξη της χώρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2o Διεθνές Συμπόσιο Virtual Archaeology Museums and Cultural Tourism (VAMCT) στους Δελφούς στις 23 - 26 Σεπτεμβρίου 2015.
Eπικαιρότητα
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών
Διαγωνισμοί
Casting / Audition
^ Αρχή