artmag logo
  129


Cover Theme
«Εγκαταστάσεις»: Όταν η Τέχνη Συναντά την Βιομηχανία του Θεάματος
Στην εποχή που ζούμε, η τέχνη των «εγκαταστάσεων» [Installation Art] δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων. Είναι ένα καλλιτεχνικό μέσο, ευρέως διαδεδομένο το οποίο αναπτύσσεται μέσα σε συγκεκριμένα χωρικά πλαίσια, εκτίνεται στις τρεις διαστάσεις του χώρου, και αγκαλιάζει όλα τα παραδοσιακά –και μη –καλλιτεχνικά μέσα προκειμένου να εκφραστεί.

περισσότερα >>
Αρθρογραφία
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: Θανάσης Σάλτας: «Για μένα η αγάπη θα έπρεπε να είναι ο σκοπός της ζωής μας.»
Ο συγγραφέας Θανάσης Σάλτας και η συνθέτις Πηγή Λυκούδη συναντιούνται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν «TA ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» σε έναν ιδιαίτερο χώρο, την Galerie Δημιουργών στη Νέα Κηφισιά. Η ποίηση, η μουσική, το θέατρο και το τραγούδι συνυπάρχουν σε μια παράσταση με 11 θεατροποιημένα νέα τραγούδια και μας χαρίζουν ένα αλληγορικό θεατρικό έργο για την Αγάπη. Ο συγγραφέας Θανάσης Σάλτας, μίλησε στο Art Magazine.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: Αθηνά Κυρούση, Εύα Παγουλάτου: «Η σχέση με το χορό είναι ψυχοθεραπευτική»
Οι χορεύτριες Αθηνά Κυρούση και Εύα Παγουλάτου μας μιλούν για το Μικροσκοπικό Θέατρο.
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ: «Εγκαταστάσεις»: Όταν η Τέχνη Συναντά την Βιομηχανία του Θεάματος
Το τι είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα σημεία όπου μπορεί να εντοπίσει κανείς την εμφάνισή τους μέσα στην ιστορία της τέχνης είναι στις μέρες μας λίγο ως πολύ γνωστά –τουλάχιστον για τους περισσότερους. Εκείνο που θέλει να τονίσει ωστόσο αυτό το άρθρο είναι η σχέση των εγκαταστάσεων με τη βιομηχανία του θεάματος, που αποτελεί και έναν βασικό λόγο της μεγάλης απήχησης που έχουν οι εγκαταστάσεις σε ένα μεγάλο και ευρύ κοινό.
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ: Η ύπαρξη του Βόυτσεκ - Μέρος Η'
Δραματικά στο θέατρο ο τρελός είναι μια συμβολική, μια σημαδεμένη μορφή. Στην αρχαία τραγωδία είναι το μίασμα, η ύβρις που στέλνουν οι θεοί να τιμωρήσουν αυτούς που καταπάτησαν τον νόμο. Στην αρχαία κωμωδία είναι ο περίγελος όλων, αλλά και παράλληλα αναγκαίος οιωνός που λέει την αλήθεια ‘’των’’ έξω από τα δόντια. Με την ίδια και πιο ισχυρή βαρύτητα στο σατυρικό δράμα. Η υπόσταση του Βόυτσεκ είναι μια καταπιεσμένη υπόσταση. Όλη του η εξέγερση και η ανταπόδοσή απέναντι στους καταπιεστές του συμπυκνώνεται στην πράξη της δολοφονίας
ΠΡΟΣΩΠΑ: Ρενουάρ Ωγκύστ, Pierre - Auguste Renoir (Μέρος Β')
Ρενουάρ, Ωγκύστ (Pierre - Auguste Renoir). Γεννήθηκε στη Λιμόζ το 1841 και πέθανε στο Καν-Συρ-Μερ το 1919. Γάλλος ζωγράφος από τους γονιμότερους δασκάλους, τις πιο ηγετικές μορφές του ιμπρεσιονισμού. Τα έργα του είναι περισσότερα από 4000.
Προτάσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Art & Docs: Επίμονα Ταλέντα
Art & Docs: Επίμονα Ταλέντα. Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Exile Room παρουσιάζουν μια εβδομάδα ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στο εμμονοληπτικό σύμπαν της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Από τις 5 ως τις 11 Φεβρουαρίου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Η μουσική εμπνέει τη λογοτεχνία
Τρεις σημαντικοί συγγραφείς, καλούνται να γράψουν πρωτότυπα έργα με έμπνευση τη μουσική. Οι Γιώργος Κοροπούλης, Μιχάλης Γκανάς και Δημήτρης Καλοκύρης θα διαβάσουν οι ίδιοι τα έργα τους στη μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στις 5 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου και 22 Μαϊου 2015 αντίστοιχα.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 2° Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών διοργανώνει το Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων, παρουσιάζοντας τη δουλειά τεσσάρων ανερχόμενων χορογράφων με ξεχωριστό καλλιτεχνικό λόγο, αισθητική και τεχνική. Από 14 έως 17 Φεβρουαρίου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Συνέδριο: «Σύνθεση και η Μεσόγειος: νέα μουσική χωρικότητα, νέες χρονικότητες»
Συνεχίζοντας τη συνεργασία με το γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris 8, η Στέγη στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2015, συνδιοργανώνει ένα διήμερο συνέδριο με τίτλο Σύνθεση και η Μεσόγειος: νέα μουσική χωρικότητα, νέες χρονικότητες.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 4η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινηματογράφου
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, οι Πρεσβείες των Αφρικανικών χωρών και τα Επίτιμα Προξενεία που είναι διαπιστευμένα στην Ελληνική Δημοκρατία, διοργανώνουν την 4η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινηματογράφου από τις 19 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2015. Όλες οι προβολές του αφιερώματος θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Unlimited Access
Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Unlimited Access. Δείτε το χορό αλλιώς. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού για ανθρώπους με και χωρίς αναπηρία. Από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2015, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ναύπλιο – Artiva 1ο Band Festival»
Η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργανώνει το «ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο Band Festival» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 24 έως 26 Απριλίου 2015.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Escuela Argentina de tango en Grecia
Στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Escuela Argentina de tango en Grecia ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τους λάτρεις της Αργεντίνικης κουλτούρας και παράδοσης.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Αποκριά στην Αθήνα 2015
Πολύ κέφι και δημιουργική φαντασία, είναι και φέτος η κινητήριος δύναμη στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για την Αποκριά.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Εικόνα και Χρόνος, Αντρέι Ταρκόφσκι στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος έχει την τιμή να παρουσιάσει, από 12- 18 Φεβρουαρίου 2015, το αφιέρωμα «Εικόνα και Χρόνος, Αντρέι Ταρκόφσκι».
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 42η δημοπρασία Αντίκας, Αντικειμένου και Τέχνης του Myrό Antiques House
Στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015 θα διεξαχθεί η 42η δημοπρασία του Myrό Antiques House στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Οίκου (2ο χλμ. δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, Σουρωτή Θεσσαλονίκης).
ΘΕΑΤΡΟ: «Η τρυφερή σου μολότωφ» του Γκουστάβο Οτ
Πρεμιέρα για το Politheatro το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.15μμ στο θέατρο Πολυθέαμα με το βραβευμένο έργο του συγγραφέα Γκουστάβο Οτ 'Η τρυφερή σου μολότωφ'.
ΘΕΑΤΡΟ: Παράσταση - Performance "Βαρετή Ομιλία"
"Βρετή Ομιλία" μια παράσταση - performance σε σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Μιχάλη Καλιότσο, από 23 Νοέμβρη 2014 στο Θέατρο Ειλισσός.
ΘΕΑΤΡΟ: "Δον Κιχώτες"
Η εταιρία θεάτρου ΛΑΜΠΑ παρουσιάζει για 2η χρονιά σε μικρά και μεγάλα παιδιά τους... «Δον Κιχώτες» που εμπνέονται από το Δον Κιχώτη του Μιγκέλ ντε Θερβάντες σε διασκευή και σκηνοθεσία της Γλύκας Στόιου, στο Θέατρο Αλκμήνη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και κάθε Κυριακή στις 17:00, για 12 παραστάσεις.
ΘΕΑΤΡΟ: Game Over της Έφης Μεράβογλου
Στις 22 Ιανουαρίου 2015 ανεβαίνει το καινούριο θεατρικό έργο της Έφης Μεράβογλου , με τίτλο Game Over. Στο Θέατρο Altera Pars.
ΘΕΑΤΡΟ: Απόκριες με την 'Βατραπουνζέλ', με έθιμα από όλη την Ελλάδα
Η ομάδα ΘέατροΡετρό και η 'ΒΑΤΡΑΠΟΥΝΖΕΛ' υποδέχονται τις Απόκριες και σας καλούν στο 'ΠΟΛΗ' θέατρο κατά την περίοδο των αποκριάτικων παραστάσεων τους, στις 07 & 14 & 21/02/2015 για να παίξουμε όλοι μαζί!
ΘΕΑΤΡΟ: «Ως τα τρίμματα του αδάμαντος - Ο Εξηνταβελόνης»
«Ως τα τρίμματα του αδάμαντος - Ο Εξηνταβελόνης» κωμωδία. Ο Φιλάργυρος του Μολιέρου από τον Κωνσταντίνο Οικονόμο εξ Οικονόμων στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ7 στις 8, 14, 15, 21, 22, 28 Φεβρουαρίου και 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 Μαρτίου & 4 Απριλίου 2015.
ΘΕΑΤΡΟ: «Βατραχομυομαχία - Ένας ραπ πόλεμος»
Στο θέατρο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ από την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:00, και όλες τις Κυριακές μέχρι τέλος Μαρτίου 2015, η Αγνή Στρουμπούλη αποδύεται σ' έναν φοβερό πόλεμο, σε μια παράσταση με τίτλο «Βατραχομυομαχία - Ένας ραπ πόλεμος».
ΘΕΑΤΡΟ: "the Da Regges Code"
Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού "Γλυκές Ρέγγες", ανεβάζει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στο Θέατρο ΕLIART την παράσταση με τίτλο "the DA REGGES CODE".
ΘΕΑΤΡΟ: Η παράσταση «Μάρτυς μου ο Θεός»στον Πολυχώρο Vault
Το έργο του Μάκη Τσίτα «Μάρτυς μου ο Θεός», που τιμήθηκε με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαικής Ένωσης 2014, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη και με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη στο ρόλο του Χρυσοβαλάντη συνεχίζει τις παραστάσεις της κάθε Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 21:00 στον Πολυχώρο Vault ως την Κυριακή των Βαίων.
ΘΕΑΤΡΟ: "Συνεδρία για τον έρωτα"
Από το Σάββατο 21/2/2015 και κάθε Σάββατο στις 18:15 η "Συνεδρία για τον έρωτα", μια σειρά επεισοδίων ερωτικής κρίσης από την ομάδα "Just Voice" σε κείμενα των Αλέξανδρου Βαλκανά και Νίκου Αμουντζά και σκηνοθεσία Νίκου Αμουντζά, θα παρουσιάζεται στο Blackbox του THEATROVICTORIA.
ΘΕΑΤΡΟ: Καιομένη του Γιον Φόσσε
Στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου ΣΗΜΕΙΟ ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η "Καιομένη " του Γιον Φόσσε από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014.
ΘΕΑΤΡΟ: «Να ένας Σοφός» Stand up comedy show
Το stand up comedy show «Να ένας Σοφός» του Λάμπρου Φισφή μετά τις παραστάσεις του Ιανουαρίου παίρνει παράταση και για τον Φεβρουάριο. Κάθε Σάββατο στις 20.00 και κάθε Κυριακή στις 19.00 ο Λάμπρος Φισφής στο Half Note.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Paris qui Chante
Ο πορτογάλος ηθοποιός και τραγουδιστής André Maia, μας ταξιδεύει με την μουσική του στην μαγική γαλλική ατμόσφαιρα. Μαζί του o εξαιρετικός συνθέτης και ερμηνευτής Μάριος Στρόφαλης. Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 στις 9:30μμ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Θέλω να δω τον Πάπα! Θεόφραστος Σακελλαρίδης
Η ...σκανδαλώδης οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη Θέλω να δω τον Πάπα! παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή, σε μουσική διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα - Γιώργου Αραβίδη, σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου με τη συμμετοχή ενός εκλεκτού καστ διακεκριμένων Ελλήνων μονωδών. Στις 14, 15, 18, 20, 21, 22 Φεβρουαρίου & 17, 19 Απριλίου 2015 στο Θέατρο Ολύμπια.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μίκη Θεοδωράκη
Το Θέατρο Badminton, σε συνεργασία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσιάζει τη συναυλία «Από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μίκη Θεοδωράκη». Την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015.
ΜΟΥΣΙΚΗ: "Jazz με ερωτική διάθεση"
"Jazz με ερωτική διάθεση". Στη ρομαντική ατμόσφαιρα του αυθεντικού Wagon-Restaurant μίας άλλης εποχής, η Κατερίνα Σκρέκη και ο Πέτρος Καρπαθάκης σας προσκαλούν σε ένα ερωτικό μουσικό ταξίδι, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στις 9.30 μμ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Συναυλίες από 16-28 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας
Το πρόγραμμα των συναυλιών που θα διαρκέσει από τις 16 - 28 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως εξής:
ΜΟΥΣΙΚΗ: Carnavalive και DJ Set στο Αnna's
To Σάββατο 14/02/2015 στις 22:30 στην υπέροχη αυλή του εστιατορίου 'Άννας", ο Πάνος Μπίρμπας, η Μαρία Κηλαηδόνη και οι "Goodfellas" θα παρουσιάσουν ένα κεφάτο και άκρως χορευτικό live!
ΜΟΥΣΙΚΗ: Τσαλιγοπούλου & boğaz musique
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique μεταφέρουν από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και για 4 μόνο συναυλίες τη νέα τους παράσταση, στο κέντρο της Αθήνας και στην ανανεωμένη "Αρχιτεκτονική Live"!
ΜΟΥΣΙΚΗ: «Εκ βαθέων»
Ένα θαυμάσιο, καινούργιο φωνητικό τρίο, οι "Εκ Βαθέων", τρείς φωνές, τρείς γενιές (Mingrelia, Μαριλένα Παπαδήμα & Άγγελος Μελέτης), την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Τσάι στη Σαχάρα, στις 21:30.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Θα γυρίσει και ο τροχός Live
Θα γυρίσει και ο τροχός Live, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:15 στο Τσάι στη Σαχάρα. Ένα μουσικό πρόγραμμα, με πολύ κέφι, πολύ έρωτα και αξέχαστες μελωδίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Mουσική βραδιά με τον Τζιχάν Τούρκογλου
Mουσική βραδιά με τον Τζιχάν Τούρκογλου, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:45 στο Τσάι στη Σαχάρα, για μία μοναδική βραδιά.
ΜΟΥΣΙΚΗ: The Charms comeback Rock Back the 60s live concert
Μετά από 42 ολόκληρα χρόνια και πάλι μαζί στη σκηνή! Οι θρυλικοί Charms, μία από τις ιστορικές μπάντες του ελληνικού ροκ της δεκαετίας του '60, που τα τραγούδια σφράγισαν μιαν ολόκληρη εποχή έρχονται στο Half Note για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στις 4,11,18 και 25 Φεβρουαρίου 2015!
ΜΟΥΣΙΚΗ: Miranda Verouli & Desafinados
Miranda Verouli & Desafinados την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 21.30 στο Half Note. H Μιράντα Βερούλη φέρνει ένα προσωπικό στυλ στην ερμηνεία του Βραζιλιάνικου ρεπερτορίου.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Daddy's Work Blues Band & the Jumpin Bones Live at Half Note
Daddy's Work Blues Band & the Jumpin Bones Live at Half Note την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 22.30 στο Half Note Jazz Club.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Βραδιά Σάζι με τον Τζιχάν Τούρκογλου
Βραδιά Σάζι με τον Τζιχάν Τούρκογλου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:30μμ Live στον Ειλισσό.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Lavranos Jazz Quintet με τη Μίλλη Καραλή
Η Μίλλη Καραλή και ο Νίκος Λαβράνος μετά τη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων τους εμφανίσεων στο Half Note, επιστρέφουν για μία ακόμα φορά, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, με μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια του κόσμου μέσα απο την jazz.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Hirollers
Ένα μοναδικό πάρτυ με τους HIROLLERS στο Half Note την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22.30.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Quest of Query: Applied Altitudes
Η Nitra Gallery παρουσιάζει την τελευταία ενότητα του project «Σε Αναζήτηση του Ερωτήματος» του Θεόδωρου Ζαφειρόπουλου με τίτλο «Εφαρμοσμένα Υψόμετρα». Από 29 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: The Art of Zhen Shan Ren - Η τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας
Την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 στις 7 μ.μ, στην αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης τέχνης με τίτλο: The Art of Zhen Shan Ren. (Η τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας).
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Συνεργασία τεχνών: Το πολύτεχνο όραμα του Γιάννη Γ. Παπαϊωάννου
Το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης – iset σε συνεργασία με το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας και το Ίδρυμα Χουρμούζιου-Παπαϊωάννου παρουσιάζει την έκθεση Συνεργασία τεχνών: Το πολύτεχνο όραμα του Γιάννη Γ. Παπαϊωάννου με διάρκεια έκθεσης: 5 Φεβρουαρίου – 28 Μαρτίου 2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση εικαστικού αντικειμένου και κοσμήματος του Γιώργου Ηλιάδη
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε την έκθεση του designer και εικαστικού Γιώργου Ηλιάδη στον χώρο της "Κόγχη", που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση ζωγραφικής του Κυριάκου Παπαγεωργίου
Η Myrό Gallery σας προσκαλεί να επισκεφτείτε την έκθεση του ζωγράφου Κυριάκου Παπαγεωργίου και να παρεβρεθείτε στα εγκαίνια της στον χώρο της "Project Room", που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση Μινιατούρας της Φλοριάνας Ηλιοπούλου
Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, στις 20.00 το βράδυ, έχουμε την χαρά να εγκαινιάζουμε έκθεση έργων ζωγραφικής μικρού σχήματος της εικαστικού Φλοριάνας Ηλιοπούλου, στον χώρο "Πωλητήριο" της Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης). Η έκθεση θα καταλήξει στις 21 Μαρτίου 2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Νέα Ελληνική Χαρακτική 1
Η Myrό Gallery και το Myrό Antiques House έχουν τιμή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια και την δημοπρασία της Πέμπτης 19ης Φεβρουαρίου 2015 στις 20.00 το βράδυ, στο πλαίσιο της έκθεσης ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ 1 που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Αίθουσα της Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης).
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση φωτογραφίας στο χώρο τέχνης art.estate του Δημήτρη Μανουσάκη
Έκθεση φωτογραφίας στο χώρο τέχνης art.estate του Δημήτρη Μανουσάκη:Escape From New York City με διάρκεια έκθεσης 12/2/2015 – 28/2/2015.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Εικαστική έκθεση για τα 11 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Κεσσανλή
Η έκθεση με τίτλο «Τοίχοι της πόλης» που φιλοξενείται στη γκαλερί a.antonopoulou.art, είναι αφιερωμένη στα 10 +1 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Κεσσανλή.Διάρκεια Έκθεσης 10.02.2015 - 28.03.2015.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Σεμινάριο σωματικού θεάτρου 'Η έκφραση του σώματος΄
Το Politheatro φιλοξενεί την performer Μαρία Στεφανίδου σε ένα διήμερο σεμινάριο σωματικού θεάτρου με τίτλο 'Η έκφραση του σώματος΄. Το σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρες 16:00 – 22:00 και την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρες 16:00 – 22:00.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Ημερίδα με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός» απο το nickelodeon
Ο τηλεοπτικός σταθμός Nickelodeon, στο πλαίσιο του προγράμματος των ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων "Kids in Action", διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός. Μορφές του φαινομένου, αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 (10:00-13:00) στον Χώρο Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24).
Eπικαιρότητα
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών
Διαγωνισμοί
^ Αρχή