artmag logo
  110


Cover Theme
Έκθεση ζωγραφικής με θέμα "Παιχνίδι χωρίς σύνορα" στο Πάρκο Ελευθερίας
Η εικαστική ομάδα greekartists.info σε συνέχεια της συνεργασίας της με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πλαισιώνει το Αφιέρωμα του Δήμου Αθηναίων «Παιδί και Παιχνίδι στη Ζωή και στην Τέχνη» με την θεματική έκθεση :¨ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ¨ .

περισσότερα >>
Αρθρογραφία Συνεντεύξεις Αφιερώματα
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 2014: Χρονιά με ελπίδα και Πολιτισμό!
-
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ: Το όνειρο στην τέχνη
ΠΡΟΣΩΠΑ: Βλάσης Κανιάρης
TED ( Ομιλίες )
-
Προτάσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Θάματα και Καρκαντσέλια»
Ο Πολυχώρος Πολιτισμού "διέλευσις" φιλοξενεί και οργανώνει στο χώρο του εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, με αφηγήσεις μύθων και παραμυθιών. Κάθε μήνα με διαφορετικά παραμύθια. Την Κυριακή 8 & 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00, «Θάματα και Καρκαντσέλια».
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Μαγικά, Δημιουργικά, Μελωδικά Xριστούγεννα στον «Ελληνικό Κόσμο»
Μαγικά, Δημιουργικά, Μελωδικά Xριστούγεννα στον «Ελληνικό Κόσμο» στις 14,15,21,22 & 23 Δεκεμβρίου 2013 μια σειρά από ολοήμερες παράλληλες δράσεις υποδέχονται τα παιδιά και τους γονείς τους.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Όνειρο Χριστουγέννων
Το ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, στολίζει το πιο εικαστικό δέντρο της Αθήνας και ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου 2013, στην Λεωφόρο Κηφισίας 39, στους ασφαλέστατους στεγασμένους χώρους του Helexpo Μαρούσι.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Πρόσκληση για την 54η εκδήλωση της σειράς «Η Ευρώπη λογοτεχνικά»
Η 54η εκδήλωση της σειράς «Η Ευρώπη λογοτεχνικά» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 έως 20:45. Ο χώρος: Europäisches Haus (Unter den Linden 78, 1ος όροφος, 10117 Bερολίνο).
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Food Festival -Yummy Museums στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
Με γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από τις εκθέσεις «Βάσω Κατράκη: Σε Λευκό και Μαύρο» και «Wagner-Verdi: 200 χρόνια» συμμετέχει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ στο «Food Festival» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Συναυλία του Ελληνικού Συγκροτήματος Σύγχρονης Μουσικής @ Ινστιτούτου Goethe
Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe διοργανώνει συναυλία του Ελληνικού Συγκροτήματος Σύγχρονης Μουσικής, στο πλαίσιο του συνεδρίου με τίτλο «Το Τριπλό Ταξίδι: Μουσικές ανταλλαγές ανάμεσα σε Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία από το 1945 ως τις μέρες μας», την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Goethe.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ομιλία με θέμα «Κρίση και Σύνταγμα» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτσμού.
Ομιλία με θέμα «Κρίση και Σύνταγμα» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτσμού, Αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης από Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 19:00.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Thessaloniki biennale:4 of Contemporary Art
Thessaloniki biennale:4 of Contemporary Art "ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ - MΑKE IT NEW"έως 31 Ιανουαρίου 2014.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Από τη Γη στη Σελήνη
Το Politheatro φιλοξενεί την πρώτη Ελληνική κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους 'Από τη Γη στη Σελήνη', σε σκηνοθεσία του Άγγελου Σπάρταλη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιουλίου Βερν. Από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 (εκτός της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου).
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Lurk
Το Politheatro θα φιλοξενήσει σε avant-première την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 στις 9.30μμ την ταινία του Γιαννιώτη σκηνοθέτη, γνωστού στο ευρύ κινηματογραφικό κοινό Βασίλη Κατσίκη, 'Lurk'.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Από τη θάλασσα με πολλή μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχεται η Θεσσαλονίκη το 2014. Η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 περνά στη γραμμή έναρξης του προγράμματος των εκδηλώσεών της και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου (22.00) στην Αποθήκη Γ', στο λιμάνι.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»
Την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2013, στις 8 μ.μ. σε μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στον Δημήτρη Ποταμίτη, παρουσιάζετε το έργο του «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη», στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα.
ΘΕΑΤΡΟ: «Οι Δανειστές»
Στο Διάχρονο της Μαίρης Βιδάλη θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 το έργο «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» στα πλαίσια της Σπουδής 3 Στρίντμπεργκ, σε μετάφραση Άκη Χαραλαμπίδη και διδασκαλία Ζαχαρία Ρόχα.
ΘΕΑΤΡΟ: Το σόλο του Φίγκαρω
Το Politheatro παρουσιάζει για τρεις μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 9:30μμ το αριστουργηματικό έργο του Γιάννη Σκαρίμπα, 'Το σόλο του Φίγκαρω'. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος.
ΘΕΑΤΡΟ: Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Αυλαία
Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από 11 έως 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Θέατρο Αυλαία.
ΘΕΑΤΡΟ: Πέερ Γκυντ, του Χένρικ Ίψεν στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
Πέερ Γκυντ, του Χένρικ Ίψεν έως 2 Φεβρουαρίου 2014 στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
ΘΕΑΤΡΟ: Παρουσίαση διηγήματος του Αντώνη Σαμαράκη στο πεδίο δράσης Κόδρα – Κοιτώνες
Παρουσίαση διηγήματος του Αντώνη Σαμαράκη από 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2013 στο πεδίο δράσης Κόδρα – Κοιτώνες.
ΘΕΑΤΡΟ: Ο Γερμανός ξανάρχεται
Ο Γερμανός ξανάρχεται στο θέατρο ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:15, σε σκηνοθεσία Τόλη Παπαδημητρίου.
ΘΕΑΤΡΟ: «Οι Καρέκλες» του Ευγένιου Ιονέσκο
Το Θέατρο Εξ Αρχής θα παρουσιάσει από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 για τη χειμερινή περίοδο 2013-2014 το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ (LES CHAISES) σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου.
ΘΕΑΤΡΟ: Καρυοθραύστης
Το διάσημο LATVIAN NATIONAL OPERA BALLET (LNOB), με τις 4 sold out παραστάσεις της Ζιζέλ με την Alina Cojocaru και την Alina Somova, από τις 25 Δεκεμβρίου 2013 έως 5 Ιανουαρίου 2014, στο Θέατρο Badminton, με το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, τον ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ.
ΘΕΑΤΡΟ: Πήτερ Παν
Το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν, του Τζέιμς Μπάρρυ, ξαναζωντανεύει στην υπέροχη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Από 25 Δεκεμβρίου 2013 έως και 6 Ιανουρίου 2014.
ΘΕΑΤΡΟ: Sylvie Guillem - Tokyo Ballet
Η μεγαλύτερη χορεύτρια του κόσμου, Sylvie Guillem, επιστρέφει στο κλασσικό ρεπερτόριο, με ένα αριστουργηματικό-μυθικό έργο, συνοδευόμενη από κορυφαίους σολίστες και τα διάσημα Μπαλέτα του Τόκυο. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 25 έως 30 Δεκεμβρίου 2013.
ΘΕΑΤΡΟ: Βρώμικες λέξεις
Λόγω ενδιαφέροντος του κοινού παρατείνονται οι παραστάσεις του έργου «Βρώμικες λέξεις» της θεατρικής ομάδας Difunta Correa από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
ΘΕΑΤΡΟ: Η ζωή μου – Ισιδώρα Ντάνκαν
Την Ισιδώρα Ντάνκαν, αυτή τη γυναίκα θρύλο, την ιέρεια του μοντέρνου χορού, την πρώτη ξυπόλητη χορεύτρια, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από το θεατρικό έργο «Η ζωή μου- ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Θανάσης Θεολόγης. Στο θέατρο "Αργώ" απο τις 11 Νοεμβρίου 2013 και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.30.
ΘΕΑΤΡΟ: Τίμων ο Αθηναίος
Από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 έως την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, η Εταιρεία Θεάτρου «Υπερίων» σε συνεργασία με την «Εταιρεία Θεάτρου» παρουσιάζουν το έργο του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ «Τίμων ο Αθηναίος» σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Σύγχρονο Θέατρο.
ΘΕΑΤΡΟ: Ζητείται Δράκουλας
Ζητείται Δράκουλας. 4ος Χρόνος επιτυχίας, στο 92 Art, από την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στις 9:15 μ.μ. και κάθε Κυριακή.
ΘΕΑΤΡΟ: Υπερσιβηρικός
Η εταιρεία "Παραμύθι από Μακριά" σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ανεβάζει την παράσταση Υπερσιβηρικός (Ταξιδιωτική περιπέτεια). Μια παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Lucio Lami "H Κυρά της Αρκούδας" μέχρι Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.
ΜΟΥΣΙΚΗ: «Ταξιδεύοντας στα πλήκτρα»
«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ», ένα μουσικό ταξίδι με τα ηχοχρώματα του πιάνου και του ακορντεόν στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις», την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:30.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με το Γιώργο Τοσικιάν
Το πρόγραμμα του Γιώργου Τοσικιάν, με τον τίτλο "Mosaic" είναι μία συλλογή έργων για κλασσική κιθάρα, εμπνευσμένων από τις μουσικές παραδόσεις των Βαλκανίων, της Ελλάδας, της Μικράς Ασίας, της Αρμενίας, της Περσίας και του Ισραήλ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χριστούγεννα με το κουιντέτο «Metallon»
Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία μουσικής δωματίου από το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κ.Ο.Α. Metallon Quintet. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20.30, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ».
ΜΟΥΣΙΚΗ: Johann Strauss ensemble: Χριστούγεννα με μουσική από τη Βιέννη!
ΜΟΥΣΙΚΗ: Αstor Piazzolla για 12 στο Gazarte
Ο KYKLOS παρουσιάζει τον Αstor Piazzolla για 12 στο Gazarte. Μια μοναδική συνάντηση κορυφαίων σολίστ με το nuevo tango στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21.00.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Στέλλα Γκρέκα, «Μια φωνή μύθος»
Η σειρά συναυλιών του θεάτρου Badminton ''Τα Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού'' σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού και η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, προτείνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Στέλλα Γκρέκα, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:30μμ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: The AIDA project
Παρουσιάζονται αποσπάσματα από την όπερα AΪDA σε συναυλιακή μορφή από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:30 στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Dimitris Maronidis & Gundega Smite Distorted carols στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
Οι Dimitris Maronidis & Gundega Smite Distorted carols την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 21:00 στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γεωργία Βεληβασάκη & Luis Borda στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Η αισθαντική φωνή της Γεωργίας Βεληβασάκη, συναντά τον κιθαριστή και μαέστρο του «Tango Nuevo», Luis Borda την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:00.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Εορταστική συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Το Gloria του Vivaldi και τις Παραλλαγές Αίνιγμα op.36 του Elga την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Ραφαηλίδης & Manhattan Vibes στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Οι Χρήστος Ραφαηλίδης & Manhattan Vibes συναντιούνται την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
ΜΟΥΣΙΚΗ: The Budapest Gypsy Symphony Orchestra-Εκατό τσιγγάνικα βιολιά
Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης «Εκατό τσιγγάνικα βιολιά», έρχεται για τρίτη φορά στο Θέατρο Badminton! Στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Avishai Cohen trio at gazArte
Avishai Cohen trio at gazArte στις 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013, το Αθηναικό κοινό θα έχει την χαρά να ζήσει αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία, στο συναυλιακό χώρο του GazARTE.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιορτές στο Kέντρο Eπισκεπτών
Το σύνολο μουσικής δωματίου KYKLOS, κλείνει τον κύκλο παρουσιάσεών του για το 2013 με μία εμφάνιση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στο Kέντρο Eπισκεπτών του Kέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζοντας το έργο «Τα Παγανά» του Νίκου Σκαλκώτα.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Μάριος Στρόφαλης Quartet @ Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις»
Ο Μάριος Στρόφαλης, γνωστός από τα soundtrack στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, θεατρικός συνθέτης και όχι μόνο, και το κουαρτέτο του, μας οδηγούν αριστοτεχνικά σε μια νοσταλγική περιήγηση στα λιμάνια του Νοτιο-ευρωπαϊκού πολιτισμού στις 4 Ιανουαρίιου 2014.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Rebetiko Enfant Gâté: Των Φώτων και της Μουσικής @ KET
Ο Φώτης Κότσιφας (φωνή, κιθάρα) και ο Φώτης Κόλλιας (μπουζούκι) γιορτάζουν τα φώτα και τη μουσική μ' ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο ηχόχρωμα των τενόρων της Σμύρνης, που συνδύαζαν το καφέ Αμάν με την οπερέτα και το κλασικό τραγούδι. [Ακουστική συναυλία]
ΜΟΥΣΙΚΗ: Lula’s Quartet @ Πολυχώρο Χυτήριο
Με τη νέα χρονιά, το Jazz Trio πληθαίνει, μετονομάζεται σε Lula's Quartet και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό στον Πολυχώρο Χυτήριο, την πρώτη κιόλας μέρα του 2014.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ομαδική έκθεση «Γεώργιος Α'»
Στην Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5» πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Ομαδικής Ιστορικής Εικαστικής έκθεσης ζωγραφικής/ γλυπτικής/ φωτογραφίας «Γεώργιος Α'». Διάρκεια της έκθεσης από 26/11/2013 έως 12/12/2013.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Xmas Cycladic Late Night
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το τρίτο Cycladic Late Night από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ομαδική έκθεση με τίτλο Μνήμες @ S.G.ART GALLERY
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης S.G.ART GALLERY, (Κλεομένους 2, Κολωνάκι, St.George Lycabettus Hotel) η ομαδική έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής με θέμα : "Memories - Μνήμες".
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ομαδική έκθεση με τίτλο Γιορτινές Επιθυμίες @ Ζήνα Αθανασιάδου Art Gallery
Ομαδική έκθεση με τίτλο Γιορτινές Επιθυμίες από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου 2014, στην Ζήνα Αθανασιάδου Art Gallery.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Γράμματα από το "Υπόγειο" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Γράμματα από το "Υπόγειο" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης έως 31 Δεκεμβρίου 2013.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Το Φως των Γραμμάτων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.
Το Φως των Γραμμάτων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης έως 2 Μαρτίου 2014.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Η συλλογή Kωστάκη στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Η συλλογή Kωστάκη και η ρωσική πρωτοπορία 100 χρόνια από τη γέννηση του συλλέκτη στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως 29 Δεκεμβρίου 2013.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: «Μείνε!» Η Αρκαδία ως θέμα στη χαρακτική μεταξύ 1490 και 1830 στο Goethe-Institut
«Μείνε!» Η Αρκαδία ως θέμα στη χαρακτική μεταξύ 1490 και 1830 στο Goethe-Institut έως 10 Ιανουαρίου 2014.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Arthur Tress: H φωτογραφία ως μαγική εικόνα 1956-2006 στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.
Arthur Tress: H φωτογραφία ως μαγική εικόνα 1956-2006 στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης έως 29 Ιανουαρίου 2014.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: «ΚουκλοπαίΖΟΥΜΕ;»
«ΚουκλοπαίΖΟΥΜΕ;» Μία μεγάλη αναδρομική έκθεση με κούκλες, από παραστάσεις της ομάδας «Πράσσειν Άλογα», από το 1998 μέχρι σήμερα, θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στον «Ελληνικό Κόσμο», στo πλαίσιo του αφιερώματος στα 15 χρόνια του Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση ζωγραφικής με θέμα "Παιχνίδι χωρίς σύνορα" στο Πάρκο Ελευθερίας
Η εικαστική ομάδα greekartists.info σε συνέχεια της συνεργασίας της με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πλαισιώνει το Αφιέρωμα του Δήμου Αθηναίων «Παιδί και Παιχνίδι στη Ζωή και στην Τέχνη» με την θεματική έκθεση :¨ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ¨ .
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Workshop σχεδιασμού κοσμήματος @ Myrό Gallery
Η Myrό Gallery σας προσκαλεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21.00, στην κεντρική της αίθουσα (Νικηφόρου Φωκά 8, στην περιοχή του Λευκού Πύργου) να ξεναγηθείτε στα στάδια και την διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας χειροποίητου κοσμήματος - εικαστικού αντικειμένου ακόμα και σε οικιακό περιβάλλον, από τον γνωστό σχεδιαστή Τάσο Παπαναστασίου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Βασίλης Αλεξάκης - Σεμινάριο δημιουργικής γραφής
Στόχος της δημιουργικής γραφής είναι η απελευθέρωση της φαντασίας του συντάκτη. Γι' αυτό το σκοπό, ο Βασίλης Αλεξάκης χρησιμοποιεί τις ασκήσεις που επινοήθηκαν από την ομάδα OULIPO (Εργαστήρι Δυνητικής Λογοτεχνίας, Παρίσι) και στο πλαίσιο της σχετικής εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος της γαλλικής ραδιοφωνίας, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος επί 15 χρόνια.
Eπικαιρότητα
^ Αρχή
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών

-

Διαγωνισμοί

-

Casting / Audition
Kερδίστε προσκλήσεις!
-
^ Αρχή