artmag logo
  106


Cover Theme
Σταύρος Λίτινας: "Αναζητώ την αιτία που κινεί τα σώματα πριν ακόμη αρθρωθεί ο λόγος.."
Η ομάδα χορού flamenco ARROYO NUEVO παρουσιάζει από σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και για 40 παραστάσεις το έργο του August Strindberg, «Δεσποινίς Τζούλια». Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά με flamenco και ο χορογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης, Σταύρος Λίτινας, μας μίλησε γεμάτο πάθος και ειλικρίνια για το έργο και τον ίδιο αναφέροντας χαρακτηριστικά, «...αναζητώ την αιτία που κινεί τα σώματα πριν ακόμη αρθρωθεί ο λόγος. Ψάχνω το βαθύτερο λόγο, τον φυσικό, και τον χρησιμοποιώ ως υλικό, θέτοντας τον άλλο, τον επεξηγηματικό, σε κατάσταση σιωπής». Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξη που μας παραχώρησε.

περισσότερα >>
Αρθρογραφία Συνεντεύξεις Αφιερώματα
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: Ως πότε το Αττικόν θα παραμένει κλειστόν;
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: «Cabinets of curiosities»: οι πρόγονοι του σύγχρονου Μουσείου και η περίπτωση του Μουσείου «Kunstkamera»
1000 ΛΕΞΕΙΣ: Street Art - Η Τέχνη στον Δρόμο!
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: Σταύρος Λίτινας: "Αναζητώ την αιτία που κινεί τα σώματα πριν ακόμη αρθρωθεί ο λόγος.."
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ: Η "λάμπα" του Ροντέν
ΠΡΟΣΩΠΑ: Δήμος Σκουλάκης
TED ( Ομιλίες )
TED: Η Πάολα Αντονέλι αντιμετωπίζει το σχεδιασμό (design) ως τέχνη
Προτάσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 6ο ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου
Δεκάδες ταινίες στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 7-18 Οκτωβρίου 2013!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 2o Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης
Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος και το Δίκτυο Ναυαρίνο, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer, διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης/2nd Thessaloniki International Symposium in World Affairs, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΚΕΤ - Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου 2013
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, ως ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις μορφές τέχνης, πραγματοποιεί εκδηλώσεις από 22 Σεπτεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου 2013.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ελάτε να γνωρίσουμε την πόλη μας! Δωρεάν Ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους και Γειτονιές της Αθήνας
Ξεκινάει το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων για να γνωρίσουμε τον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Βραβεία Ταινιών Μικρού Μήκους και Πρωτοεμφανιζόμενων Καλλιτεχνών
19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας. Στο «Red Hulk» το Μεγάλο Βραβείο του Διαγωνιστικού Τμήματος Ελληνικών Μικρού Μήκους Ταινιών και τα Βραβεία Πρωτοεμφανιζόμενων Καλλιτεχνών.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Νύχτες Πρεμιέρας - Χρυσή Αθηνά στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» και η Αντέλ Εξαρχόπουλος μιλά για την αγάπη που ξεπερνά κάθε σύνορο!
19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας. Χρυσή Αθηνά στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» και η Αντέλ Εξαρχόπουλος μιλά για την αγάπη που ξεπερνά κάθε σύνορο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Fougaro Jazz Festival στο Ναύπλιο
Αυτοσχεδιασμοί αλλά και κλασικές jazz μελωδίες από 16 δεξιοτέχνες στο είδος μουσικούς θα πλημμυρίσουν για δύο νύχτες το Ναύπλιο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Δεκαήμερο τέχνης μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος
Μια μεγάλη έκθεση με θέμα «Άνθρωποι, Χρώμα+Σίδερο» διοργανώνεται για έβδομη χρονιά μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος από τις 11 ώς τις 20 Οκτωβρίου,με τη συμμετοχή 248 καλλιτεχνών που στέλνουν το μήνυμα ότι «Οι αγώνες είναι τέχνη του λαού και η τέχνη όπλο του».
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Μουσική, χορός και θέατρο στο πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Αστέρες της διεθνούς σκηνής, αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την καλλιτεχνική περίοδο 2013-2014.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Νέος κύκλος μαθημάτων στο Θέατρο των Αλλαγών
Νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στο Θέατρο των Αλλαγών, στο πλαίσιο του φθινοπωρινού τριμήνου από 30 Σεπτεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου 2013.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Διαγωνισμός - Οπτικοακουστικά Έργα εμπνευσμένα από την Ελληνική Μουσική Δημιουργία
Διαγωνισμός με θέμα «Οπτικοακουστικά Έργα εμπνευσμένα από την Ελληνική Μουσική Δημιουργία». Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σας καλούν να δημιουργήσετε ταινίες μικρού μήκους και να στείλετε τη δική σας ταινία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2014.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Athens Heart Design Award: Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων έργων
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00, στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου, στην οδό Πειραιώς 180 στο επίπεδο 1 & 2.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Θεατρική ομάδα Difunta Correa
Ένας καλλιτέχνης καλείται ν' ανοίξει τα χαρτιά του, το εργαστήρι του, να μιλήσει για το σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύει και που δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει: το μυθιστόρημα για το οποίο ψάχνει την τελευταία σκηνή, την ταινία που βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων, το ποίημα από το οποίο λείπει ακόμα μια λέξη.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην Αθήνα
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12:30μ.μ στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα εγκαινιάσει την πρώτη Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην Αθήνα.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Διεθνή Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών ΙΕΤΜ Αthens: η ελληνική σκηνή στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος
Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, η Ελλάδα και ειδικότερα η ελληνική σκηνή θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, φιλοξενώντας τη Διεθνή Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών ΙΕΤΜ Athens. Πρόκειται για την πρώτη φορά που το Διεθνές Δίκτυο για τις Συγχρονες Παραστατικές Τέχνες ΙΕΤΜ και τα μέλη του επισκέπτονται την Ελλάδα. Περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες και επαγγελματίες των παραστατικών τεχνών απ' όλες τις χώρες της Ευρώπης και άλλες ηπείρους θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα για να γνωρίσουν την ελληνική σκηνή και όλοι μαζί να ορίσουμε το «Αύριο» των παραστατικών τεχνών.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σαββατιάτικα και Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Noεμβρίου 2013 στον «Ελληνικό Κόσμο»
Σαββατιάτικα και Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Noεμβρίου 2013 στον «Ελληνικό Κόσμο». Tο Σάββατο απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και την Κυριακή σε νήπια και παιδιά του Δημοτικού.
ΘΕΑΤΡΟ: Μουσική - Θεατρική Παράσταση «OΠΕΡΑ ΓΙΑ… ΓΕΛΙΑ»
Η γνωστή σοπράνο Τζένη Δριβάλα παρουσιάζει στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» μια μουσική - θεατρική παράσταση, βασισμένη σε αποσπάσματα από κωμικές όπερες, όπως «Κόμης Ορύ» και «Κουρέας της Σεβίλλης» του Ροσσίνι, «Κόρη του Συντάγματος» και «Ντόν Πασκουάλε» του Ντονιτζέττι, «Ντόν Τζοβάννι» του Μότσαρτ, «Εύθυμη Χήρα» του Λέχαρ κα. Μαζί της ο διακεκριμένος βαρύτονος Άκης Λαλούσης.
ΘΕΑΤΡΟ: «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην»
Η καλλιτεχνική επιτυχία, «ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ» του Τζεφ Μπάρον, ''ανεβαίνει'' για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ, από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ως την άκρη του ονείρου...»
«Ως την άκρη του ονείρου», το θεατρικό έργο για παιδιά, της Κέλλυς Σταμουλάκη, θα μας ταξιδέψει ο Θίασος «Αβάντι», στην Παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 έως και την Κυριακή των Βαίων.
ΘΕΑΤΡΟ: ''Καλοκαίρι στα σώματα'' έξι διηγήματα του Σωτήρη Δημητρίου
Το έργο «Καλοκαίρι στα σώματα», που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, για λίγες μόνο παραστάσεις στο Αίθριο του Θεάτρου "Μεταξουργείο", λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας επαναλαμβάνεται για την χειμερινή περίοδο 2013-2014. «Καλοκαίρι στα σώματα», έξι διηγήματα του σύγχρονου Έλληνα πεζογράφου Σωτήρη Δημητρίου, μεταμορφώνονται σε θεατρικό υλικό για μία ηθοποιό, τη Γιασεμί Κηλαηδόνη, στο Αίθριο του Θεάτρου "Μεταξουργείο", από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
ΘΕΑΤΡΟ: Antonio Canales Gala Flamenca
Antonio Canales Gala Flamenca. Τέσσερα από τα λαμπρότερα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του flamenco, ο χορευτής Antonio Canales, η Karime Amaya, ο Carlos Rodríguez και ο Jesús Carmona, έρχονται στο Θέατρο Badminton το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013.
ΘΕΑΤΡΟ: ''Ερωτικά Γράμματα''του A. R. Gurney
Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ παρουσιάζει από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά, λόγω μεγάλης επιτυχίας, την παράσταση «ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» του A. R. Gurney σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή, με την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
ΘΕΑΤΡΟ: «ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ» του August Strindberg
Η ομάδα χορού flamenco ARROYO NUEVO παρουσιάζει από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και για 40 παραστάσεις το έργο του August Strindberg, «Δεσποινίς Τζούλια», σε χορογραφία και σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα.
ΘΕΑΤΡΟ: Η Μυλωνού στον Πολυχώρο Αίτιον
«Η Μυλωνού» και η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζουν και φέτος.Τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου, από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, «Η Μυλωνού» στήνει τα σκηνικά της στον ζεστό και φιλόξενο Πολυχώρο «Αίτιον», στην Ακρόπολη.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ερωτικά Γράμματα» του A. R. Gurney
Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ παρουσιάζει από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά, την παράσταση «ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» του A. R. Gurney σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή, με την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
ΘΕΑΤΡΟ: «Θα φάμε τα μουστάκια μας...»
Η Θεατρική Εταιρία ΜΠΟΕΜ παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Θα φάμε τα μουστάκια μας...». Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στις 5 μ.μ. και κάθε Κυριακή στο θέατρο Στούντιο Μαυρομιχάλη.
ΘΕΑΤΡΟ: Τα Ραδίκια Ανάποδα
Τα Ραδίκια Ανάποδα, για τρίτη χρονιά, στο Θέατρο Eliart, από 18 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:13.
ΘΕΑΤΡΟ: Mockob Selim C
Η νέα παράσταση της ομάδας Όχι Παίζουμε "Mockob Selim C", που θα παρουσιαστεί 17-18-19 Οκτωβρίου 2013, στο ΙΕΤΜ Athens, στο χώρο Ρομάντζο Bios και θα συνεχιστεί από 1η Νοέμβρη 2013, στο Βυρσοδεψείο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Saxophone Summit @ Gazarte
Τo Gazarte ανοίγει τις πόρτες του για τη φετινή σεζόν! Στις 17 Οκτωβρίου , το live stage του Gazarte επισκέπτονται για μία και μοναδική συναυλία οι Saxophone Summit σε μία βραδιά που θα σηματοδοτήσει την αρχή του φθινοπώρου με τον πιο ατμοσφαιρικό τρόπο.
ΜΟΥΣΙΚΗ: «Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2
«Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2 οι Burger Project επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο» με νέα εκδοχή της παιδική τους performance! 'Όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου 2013 και του Δεκεμβρίου 2013 και στις 4 & 11 Ιανουαρίου 2014.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση "Αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη" @ Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης
Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης εγκαινιάζει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στις 20:00, την έκθεση "Αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη". Η πρόσκληση γίνεται σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Ρεθύμνου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, που από την πλευρά της τιμά τα 25 χρόνια από την ίδρυση της.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: «Η Αθήνα των Χάνσεν μέσα από το αρχιτεκτονικό κέλυφος» Έκθεση σχεδίων του Δανού αρχιτέκτονα Robert Mogensen
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Ινστιτούτο της Δανίας στην Αθήνα, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 χρόνων από τη γέννηση του Θεόφιλου Χάνσεν (13 Ιουλίου 1813), παρουσιάζουν, από 8 έως 27 Οκτωβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», την έκθεση σχεδίων Η Αθήνα των Χάνσεν μέσα από το αρχιτεκτονικό κέλυφος του Δανού αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Robert Mogensen.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ενδόμυχοι τόποι Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής της Μαριέττας Πεπελάση
Η πρόσφατη ενότητα των έργων που διαμόρφωσε, αφορά μια σειρά από "εσωτερικά τοπία", μέσα απ' όπου εκφραστικά αποδίδει ψυχοδυναμικές καταστάσεις, αισθήσεις και συνειρμούς που της προκαλεί η πραγματικότητα, τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος. Η πρώτη ατομική έκθεση της Μαριέττας Πεπελάση, από 10 έως 25 Οκτωβρίου 2013 στον Χώρο Τέχνης M art Space!
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Ατομική έκθεση του Mat Chivers "Between the Night and the Day and the Day and the Night"
Η Πολιτιστική Καλλιτεχνική Εταιρεία Αστικής και Εικαστικής Παρέμβασης και ο Γεράσιμος Καππάτος διοργανώνουν την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα του Βρετανού καλλιτέχνη Mat Chivers με τίτλο "Between the Night and the Day and the Day and the Night" που παρουσιάζεται στα πλαίσια του νέου προγράμματος "Art Professionals-In-Athens Residency.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας "Νέες γειτνιάσεις" @ Garcon Brasserie
Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σας καλεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Garcon Brasserie, για τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας Νέες γειτνιάσεις.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση φωτογραφιών του Δημοσθένη Γαλλή αφιερωμένη στο Καβάφη @ Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, από 9 έως 25 Οκτωβρίου στο Πνευματικό του Κέντρο, την έκθεση φωτογραφιών του Δημοσθένη Γαλλή με τον τίτλο «Αλεξάνδρεια».
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Συμμετοχή με το έργο Pandora's Box στην έκθεση ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Σύγχρονοι Έλληνες Δημιουργοί @ Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Η Kalos&Klio Showroom συμμετέχει με το έργο Pandora's Box στην έκθεση ΠΡΟΣΦΟΡΑ - 65 Σύγχρονοι Έλληνες Δημιουργοί που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και ημέρα εγκαινίων 14 Οκτωβρίου 2013.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Έκθεση «Το πρόβατο» @ Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7:30 μμ, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" πραγματοποιούνται τα Εγκαίνια της Έκθεσης «Το Πρόβατο» - Οδοιπορικό στον ποιμενικό βίο: Αρχιτεκτονική και Τέχνη. Η Έκθεση, την οποία επιμελείται η Ιστορικός Τέχνης Λουΐζα Καραπιδάκη, διοργανώνεται από το Κέντρο Αναπτυξιακών Μελετών PRISMA και πρόκειται να διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου 2013.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: Εγκαίνια της έκθεσης «Wagner-Verdi: 200 χρόνια» @ Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ
Το ΔΣ του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Wagner-Verdi: 200 χρόνια» που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Brasilianidade: Από τον πορτογαλο-τροπικαλισμό στον τροπικαλισμό!
Brasilianidade: από τον πορτογαλο-τροπικαλισμό στον τροπικαλισμό
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Ομιλία Δημήτρη Κωστελέτου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις
Η ομιλία του Δημήτρη Κωστελέτου Θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Νέος κύκλος μαθημάτων από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου
Ξεκινά από τις 19 Νοεμβρίου ο νέος κύκλος μαθημάτων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου της Στοάς του Βιβλίου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας: Η Εικόνα στην Ποίηση του Καβάφη
Μία ιδιαίτερη προσέγγιση στο έργο του Κ.Π. Καβάφη επιχειρούν οι διακεκριμένοι ομιλήτες που συμμετέχουν στην συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τίτλο «Η εικόνα στην ποίηση του Καβάφη», που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ώρα 18.30.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Έναρξη MUSICAL THEATRE στο New York Acting Studio (NYAS)
Το ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ είναι Δωρεάν μάθημα γνωριμίας με τους ενδιαφερομένους «Βe a triple threat» - Τραγούδι! Χορός! Υποκριτική!! Η παράσταση είναι ο σκοπός μας! Έναρξη MUSICAL THEATRE στο New York Acting Studio (NYAS) Από Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 15:00 - 18:00
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: 4ο Εργαστήριο Νέων Καλλιτεχνών «Μεσογειακό Ταμπεραμέντο;» Στερεότυπα τόπων και άλλοι μύθοι
Δύο δημιουργοί με διεθνή εικαστική παρουσία, ο Νίκος Ναυρίδης και ο Αντριάν Πάτσι, συναντούν νέους καλλιτέχνες από το χώρο των εικαστικών, της μουσικής και της γραφιστικής σε μία γόνιμη μεταξύ τους συνεργασία με φόντο τη Μεσόγειο, στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης που διοργανώνει το Kρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Σε αυτόν τον διάλογο οι καλλιτέχνες προσκαλούν το κοινό, ανοίγοντας τις πόρτες του εργαστηρίου τους σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Eπικαιρότητα
^ Αρχή
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών

-

Διαγωνισμοί
Casting / Audition
Kερδίστε προσκλήσεις!
-
^ Αρχή