Ανοιχτή συζήτηση με τον Χρήστο Γούσιο με αφορμή την Electra στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Με αφορμή τη νέα του ταινία Electra και με την πεποίθηση ότι η τέχνη είναι τόπος συνάντησης και δημιουργίας νέων ιδεών, ο σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου προσκαλεί το κοινό σε ανοιχτή συζήτηση με τους δημιουργούς της ταινίας και άλλους καλεσμένους καλλιτέχνες .

 

Στόχος του διαλόγου είναι μια διαφορετική προσέγγιση θεμάτων, όπως η υποκριτική τέχνη, η κινηματογραφική γραφή, ο μουσικός σχεδιασμός και η διανομή των ελληνικών ταινιών.

Ο κύκλος των συζητήσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, με τον ακαδημαϊκό και μουσικό Χρήστο Γούσιο, για ένα διάλογο με τον σκηνοθέτη και τους θεατές γύρω από τον ηχητικό σχεδιασμό της Electra και το ρόλο της μουσικής στoν κινηματογράφο.

Οι συζητήσεις με τους συντελεστές της Electra και προσκεκλημένους δημιουργούς συνεχίζονται τον Ιανουάριο στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, μετά την προβολή της ταινίας.

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ο σκηνοθέτης θα βρίσκεται στην Ταινιοθήκη και μετά την προβολή θα ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

thumbnail-3

 

  • Ώρα προβολής Electra: 22.00
  • Τοποθεσία: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136 - Μετρό Κεραμεικός
  • Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015
  • Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 7€ / Είσοδος μειωμένη*: 4€ (* για φοιτητές, σπουδαστές δραματικών σχολών, μαθητές, ανέργους, δασκάλους-καθηγητές, ατέλειες, Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), άνω των 65, νέους 18-26 ετών και γκρουπ 5 ατόμων και άνω)
  • Πληροφορίες: www.tainiothiki.gr