"the Da Regges Code"

Αφίσα, "the Da Regges Code" Αφίσα, "the Da Regges Code"

Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού "Γλυκές Ρέγγες", ανεβάζει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στο Θέατρο ΕLIART την παράσταση με τίτλο "the DA REGGES CODE".

Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού "Γλυκές Ρέγγες", επαναλαμβάνει λόγω επιτυχίας την ξεκαρδιστική παράσταση με τίτλο "the DA REGGES CODE" την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στο Θέατρο ΕLIART.

Η παράσταση "Τhe DA REGGES CODE" βασίζεται στην έμπνευση της Ομάδας και στο αυτοσχεδιαστικό της ταλέντο με σκοπό οι Γλυκές Ρέγγες να χαρίσουν γέλιο στους θεατές και να οδηγήσουν το κοινό τους σε μια άλλη ξεχωριστή διάσταση, ξεφεύγοντας από τις ''σταθερές συνταγές'' της καθημερινότητας. Επίσης, η Ομάδα στόχο έχει να ανακαλύψει μαζί με τους θεατές τον ''μυστικό κωδικό'' μέσα από αξέχαστες επί σκηνής ιστορίες και μαζί να καταφέρουν να ''ξεκλειδώσουν" όμορφες στιγμές και πολύ γέλιο.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Ο χειμώνας είχε μπει πλέον για τα καλά και μια αίσθηση του χρόνου που περνάει πλανιόταν στον αέρα. Εκείνη τη νύχτα, οι Γλυκές Ρέγγες είχαν γι' ακόμη μια φορά μαζευτεί στο μυστικό τους καταφύγιο, το ρεγγόσπιτο, με τον τριανταφυλλί τοίχο και το φλιτζανάκι της γιαγιάς, πίνοντας τσάγια, λουίζες, μελισσόχορτα, βαλεριάνες και τρώγοντας μαύρες ελιές Αμφίσσης...
Εκείνη η νύχτα όμως... ήταν διαφορετική απ' τις άλλες... κάτι, αναπάντεχα, συνέβη...!» Τι;
Τα αφεψήματα δεν είχαν την ίδια γεύση, ακόμη κι ελιές ήταν σαφρακιασμένες.
Το χαμόγελο είχε χαθεί απ' τα πρόσωπά τους και ρυτίδες αγωνίες χαράκωναν τα λέπια τους.
Η ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ (έτσι απλά...!)
Στη θέση της βρισκόταν ένα σημείωμα γραμμένο ανορθόγραφα.....»

Τη συνέχεια της σκηνής θα τη δώσει το κοινό, όπου μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες θα λύσουν το μυστήριο, αφού πρώτα, καταφέρουν να «σπάσουν» τον ...Kώδικα Da Regges!

Η ομάδα ''Γλυκές Ρέγγες'' αποτελείται από τους: Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.

Η ομάδα απέσπασε πρόσφατα το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.

Γραφείο Τύπου: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
"the DA REGGES CODE"
Από την ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού "Γλυκές Ρέγγες"

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 - ώρα 21:00
Είσοδος : 5€

Για τις δραστηριότητες της ομάδας ο κάθε ενδιαφερόμενος ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας http://glykesregges.wix.com/glykesregges, καθώς και μέσω facebook στο www.facebook.com/glykesregges
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677 καθημερινά 18:00-21:00

Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός - Μετρό: Κεραμεικός
http://eliarttheater.gr/ facebook: https://www.facebook.com/eliart.theater.page

Έκθεση εικόνων

Ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού “Γλυκές Ρέγγες”