Πολλή και δημιουργική δουλειά για την Εύα Σιμάτου

Εύα Σιμάτου Εύα Σιμάτου

Πολλή και δημιουργική δουλειά για την Εύα Σιμάτου.
Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στο έργο του Αλέξη Σταμάτη «Innerview» που θα παρουσιάζεται μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα εμφανίζεται στο έργο του Γιώργου Βέλτσου «Αυτοκρατορία» σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού.

Η παράσταση ανεβαίνει στις 15 Ιανουαρίου 2015 στο γυάλινο φουαγιέ του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η Εύα Σιμάτου θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Βαβυλώνας. Πρόκειται για μία έννοια, για την περίφημη αρχαία πόλη, για τη μητέρα όλων των πορνών –κατά την Καινή Διαθήκη- για έναν κεντρικό άξονα του έργου. Η Βαβυλώνα είναι αυτή που συνδέει την εξωτερική προέκταση του βλέμματος του θεατή, με τον λόγο του Βέλτσου που εκπροσωπείται στο εσωτερικό του κτιρίου από το σύνολο των ηθοποιών.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Μικρές Ιστορίες Φόνων" «Τα Ραδίκια Ανάποδα» »