4ο Le Festival Chimeres στο Booze Cooperativa

Το Booze Cooperativa παρουσιάζει το 4ο Le Festival Chimeres, για τρεις ημέρες με Lives, Performances, Installations, Workshops, Προβολές, Dj Sets κ.α. από την ομάδα Chimeres.

 

φεστιβάλ: σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πανηγυρικού ή ενίοτε διαγωνιστικού χαρακτήρα που οργανώνονται κάθε χρόνο στους ίδιους χώρους και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα

[από το βικιλεξικό]

 

φεστιβάλ χίμαιρες: σειρά από δημιουργικές (όχι απαραίτητα καλλιτεχνικές) εκδηλώσεις πανηγυρικού πάντα χαρακτήρα που οργανώνονται σε ανυποψίαστο χρόνο σε διαφορετικούς χώρους.

4ο Le Festival Chimeres: ένα τριήμερο με εικόνες, ήχους, εμπειρίες που συγκεντρώθηκαν μέσα σε ένα κτίριο και που πρέπει να τις ζήσεις.

Ένα φεστιβάλ προϊόν ασφυξίας. απόπειρα για μεγαλύτερη εκπνοή, ελπίδα για μεγαλύτερη εισπνοή. ανάσα για εμάς και για σένα.

Η ομάδα Χίμαιρες κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2004 ένα fanzine. Από τότε έχει φτάσει στα 32 τεύχη. Από το 2005 αποκτά διαδικτυακή παρουσία με το chimeres.gr και το 2009 ξεκινά το δικό της webradio. Αυτό που συνεχίζει να ενώνει αυτήν την ομάδα είναι η συνεχής αναζήτηση για κάτι δημιουργικό και η διάθεση να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ανησυχίες. Ταυτόχρονα, είναι ανοιχτή σε νέα μέλη τα οποία μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις πτυχές των χιμαιρών.

Γενικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι
  • Ημερομηνία: 30, 31/10 & 1/11 2015
  • Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη
  • *Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση προσφύγων & απόρων οικογενειών. Η διανομή θα γίνει σε συνεργασία με το Στέκι Μεταναστών.
  • Πληροφορίες: www.boozecooperativa.com , http://chimeres.gr