Μουσική Παράσταση "8 Strings in Harmony" Duo FiCell

Μυρτώ Μουζάκη, Ioana Macavei Μυρτώ Μουζάκη, Ioana Macavei

Μουσική Παράσταση "8 Strings in Harmony". Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τους Duo FiCell και σας προσκαλεί σε μια παράσταση όπου η μουσική συναντάει το χορό, την ποίηση και την εικόνα σε μια πρωτότυπη σύνθεση τεχνών, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00.

Η μουσική αρχίζει να ατροφεί όταν απομακρύνεται πολύ από το χορό. Η ποίηση αρχίζει να ατροφεί όταν απομακρύνεται πολύ από τη μουσική. "8 Strings in harmony" - ένα βιολί και ένα βιολοντσέλο... Σωματικές ιστορίες και μουσικές εικόνες...

"Πολλές φορές, έχω αναρωτηθεί γιατί το να συνεργάζεσαι με άλλους σε μια ομάδα είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι το να εργάζεσαι μόνος. Το να ερμηνεύεις μουσική ακούγεται στους περισσότερους κάτι πολύ ρομαντικό: μια ζωή σε μια σκηνή, με τα φώτα και χειροκροτήματα... Όμως, η μουσική προϋποθέτει ταυτόχρονα, μια εκνευριστική απομόνωση. Η ισορροπία αμφιταλαντεύεται από τη μία πλευρά στην άλλη, όπου δύσκολα ελέγχει κανείς το ΕΓΩ του. Εδώ έρχεται η πανέμορφη μουσική δωματίου. Μας παίρνει από τον θάλαμο της μοναξιάς, μας δίνει απαντήσεις και μας βοηθά να ωριμάσουμε. Αυτό το ρεσιτάλ είναι σαν μια εξομολόγηση... Υπάρχει ζωή και αγάπη σε κάθε ήχο. Κάθε νότα αναζητά την αρμονία... αναζητά την ευτυχία!"

Duo FiCell

Σολίστ:

  • Luminita Anca Macavei: βιολί
  • Σταύρος Παργινός: βιολοντσέλο


Χορεύουν:
Μυρτώ Μουζάκη, Ioana Macavei

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική Παράσταση
"8 Strings in Harmony"
Duo FiCell

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 21:00
Είσοδος: 10€, 7€ φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 / E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.dieleusis.gr
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Έκθεση εικόνων

Σταύρος ΠαργινόςLuminita Anca Macavei