Δημήτρης Μαραμής "Με ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής..."

Δημήτρης Μαραμής Δημήτρης Μαραμής

Ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Μαραμής, πλαισιωμένος από τέσσερις καταξιωμένους ερμηνευτές, που ο καθένας έχει διαγράψει τη δική του ιδιαίτερη πορεία στη μουσική σκηνή – τη Βικτωρία Ταγκούλη, τον Ζαχαρία Καρούνη, την Κορίνα Λεγάκη και τον Θοδωρή Βουτσικάκη – θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στο Gazarte επιλογές τραγουδιών και ορχηστρικών κομματιών από τους εφτά προσωπικούς του δίσκους, που καλύπτουν δέκα χρόνια δημιουργικής πορείας: από τον "Σκοτεινό έρωτα"(2004) μέχρι την τελευταία δισκογραφική δουλειά του "Αισθηματική ηλικία" (2014).

Μια μουσική σπουδή πάνω στη μέθη της ηδονής και στο ερωτικό πάθος, που βασίζεται στον ποιητικό λόγο παλαιοτέρων αλλά και σύγχρονων δημιουργών. Συμμετέχει ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

Ο Δημήτρης Μαραμής συνεργάστηκε στο παρελθόν με τους εξαιρετικούς αυτούς ερμηνευτές σε διαφορετικές περιόδους, είτε δισκογραφικά είτε σε συναυλίες. Η Βικτωρία Ταγκούλη συνεργάστηκε μαζί του στο δίσκο Σκηνές από βουβή ταινία, σε στίχους Σωτήρη Τριβιζά, καθώς και σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Ο Ζαχαρίας Καρούνης στο δίσκο Τα υλικά των μυστικών, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και Μιχάλη Γκανά. Η Κορίνα Λεγάκη ήταν η ερμηνεύτρια στο δίσκο Ταγκό για Τρείς, σε ποίηση Καρυωτάκη και στίχους του Μιχάλη Γκανά, ενώ ο Θοδωρής Βουτσικάκης είναι ο ερμηνευτής στον πρόσφατο δίσκο του συνθέτη Αισθηματική ηλικία, σε ποίηση Ασλάνογλου, Λαπαθιώτη, Τριβιζά και Γκανά.

Το πρόγραμμα στο Gazarte, καθώς θα αντλεί υλικό από την πλούσια εργογραφία του συνθέτη και τις δοκιμασμένες δυνατότητες των ερμηνευτών του, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ποικίλο σε ερμηνευτικές κορυφώσεις και εκπλήξεις ηχητικών ακουσμάτων.

Ερμηνευτές:
Βικτωρία Ταγκούλη, Ζαχαρίας Καρούνης,
Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Βουτσικάκης

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.dimitrismaramis.com/

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Δημήτρης Μαραμής | Δέκα Χρόνια | "Με ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής..."

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 20€ | Β ζώνη: 15€ | Όρθιοι: €10
Ταμείο: A ζώνη: 23€ | Β ζώνη: 18€ | Όρθιοι: €13

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876
Online sales: www.public.gr | www.viva.gr
Περισσότερες πληροφορίες:
www.gazarte.gr
www.facebook.com/Gazarte

Έκθεση εικόνων

Ζαχαρίας ΚαρούνηςΚορίνα ΛεγάκηΒικτωρία ΤαγκούληΘοδωρής Βουτσικάκης
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ερμηνείες μιας Ζωής» «Τραγούδια γυμνά» »