Συναυλία του Κώστα Μαντζώρου στο Open C.A.S.E. 303

Το 1st A.S.E. Project – Open Line / Ανοιχτή Γραμμή με έμπνευση την ομώνυμη εικαστική έκθεση και τους «κεραυνούς» του Κωστή (Τριανταφύλλου), διερευνά λιγότερο γνωστές πτυχές του φυσικού αυτού φαινομένου στη ζωή, την τέχνη, την επιστήμη, την τεχνολογία και τη φιλοσοφία. Μετά τη μουσική συναυλία του Μαρίνου Κουτσομιχάλη, τη σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 ο Κώστας Μαντζώρος και η συναυλία Σιωπές: Μουσική για Μαγνητοταινία.

 

Ο Κώστας Μαντζώρος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά της μουσικής με τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Χάρη Ξανθουδάκη, πιάνο με τον Michel Bichsel και παρακολούθησε το τμήμα Ηλεκτρακουστικής μουσικής του Ωδείου Athenaeum. Συνεργάζεται με το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας από το 1986. Συνθέτει κυρίως ηλεκτρακουστική μουσική αλλά και μουσική για μικρά σύνολα ή σόλο όργανα με συνοδεία ηλεκτρονικών καθώς και μουσική για το θέατρο. Έργα του έχουν εκτελεστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Costas Mantzoros Poster

Το έργo Σιωπές συνετέθη το καλοκαίρι του 2013. Αποτελείται από 7 μέρη. Το υλικό που χρησιμοποιείται στα 5 από τα 7 μέρη είναι ηχογραφημένο από αναλογικούς συνθετητές με μετέπειτα επεξεργασία. Δύο από τα μέρη που τιτλοφορούνται Vox Humana αντλούν το υλικό τους από διάφορες παραδοσιακές μουσικές.

Γενικές Πληροφορίες

1st A.S.E. Project - Ανοιχτή Γραμμή / Open Line, με έμπνευση την ομώνυμη έκθεση του Κωστή (Τριανταφύλλου)
Διάρκεια: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου έως Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014
 
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:00
Συναυλία: Σιωπές: Μουσική για Μαγνητοταινία – Κώστας Μαντζώρος
Είσοδος Ελεύθερη

 

Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education
Κηφισίας 303, 14561 Κηφισιά
Τηλ.: 211-4064986
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.opencase303.com