«Duetto per caso»

«Duetto per caso» «Duetto per caso»

Tο "Duetto per caso" είναι η τυχαία, αλλά ευτυχής, συνάντηση της vocalist Βίκυς Στούμπου και του κιθαριστή Τάσου Γκαραβέλου. Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Ένα ντουέτο, το οποίο κινείται κυρίως μεταξύ latin (κουβανέζικα, πορτογαλικά, ισπανικά, ιταλικά), swing και bossa nova music, παντρεύοντάς τα δεξιοτεχνικά με Pink Martini, Sting, Iyeoka και Adele.
Σ' αυτό το ταξίδι, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, συνοδοιπόρο τους θα έχουν τον κρουστό Αντώνη Νομικό και όλοι μαζί μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, ατμόσφαιρα και έντονες δυναμικές.

Συντελεστές:

  • Βίκυ Στούμπου: τραγούδι
  • Τάσος Γκαραβέλος: κιθάρα
  • Αντώνης Νομικός: κρουστά

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Duetto per caso»
Μουσική βραδιά

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00
Γενική Είσοδος: 8€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού