"Paris-Istanbul"

Αθηνά Ρούτση Αθηνά Ρούτση

"Paris-Istanbul", μουσικά τοπία πάνω στις ράγες του Orient Express από 14 Νοεμβρίου 2014. Η Ευρώπη των πρώτων δεκαετιών του προηγούμενου αιώνα με μουσικές στάσεις από τη Δύση ως την Ανατολή. Η διάσημη πορεία του μυθικού τρένου από το Παρίσι ως την Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσους σταθμούς στο Βερολίνο, τη Βενετία, τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Σόφια.

Η πιο δημοφιλής συναυλία του χειμώνα, το νοσταλγικό μουσικό ταξίδι "Paris-Istanbul" μετά τις συνεχόμενες sold out βραδιές που χάρισαν η θερμή αποδοχή και η ανταπόκριση του κοινού, θα ταξιδέψει και μετά το Πάσχα στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας.
Για δύο ακόμη Παρασκευές, στις 17 και 24 Απριλίου 2015, θα απολαύσουμε τις πολύγλωσσες μουσικές στάσεις πάνω στα χνάρια της πορείας του θρυλικού Orient Express.

Ταξιδεύουμε στον χρόνο και τους τόπους απ' όπου πέρασε το Orient Express, "ο Bασιλιάς των Τρένων", κι εμείς επιβάτες μιας άλλης εποχής μέσα από μελωδίες που άντεξαν στον χρόνο...
Edith Piaf, Charles Aznavour, Maurice Chevalier, Tino Rossi, Kurt Weill, Nino Rota, Αττίκ, Γιαννίδης, Χατζιδάκις, Τσιτσάνης, Ξαρχάκος, Μουζάκης, Θεοδωράκης, Χατζηχρήστος, Verka Siderova και τόσοι άλλοι, σμίγουν στη διαδρομή, από το πολύβουο Παρίσι στο ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία, την ξεχωριστή παράδοση στη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, την νεοκλασική Αθήνα, τη μελωδική Σόφια και την τόσο εκφραστική Κωνσταντινούπολη, όλες στάσεις-τραγούδια, που φέρνουν στο νου αναμνήσεις και ευχές...
Στο πολύγλωσσο τραγούδι η Αθηνά Ρούτση, στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις η Άλκηστις Ραυτοπούλου και στην κιθάρα, το μαντολίνο και τα πνευστά ο Φώτης Μυλωνάς. Καλό ταξίδι...

Η Αθηνά Ρούτση έχει σπουδάσει μουσική και κλασικό τραγούδι. Δισκογραφικά συστήθηκε με την ερμηνεία της στη διασκευή της Δήμητρας Γαλάνη "Χειροκρότημα" στα πορτογαλικά, με τίτλο "Esse Olhar", που κυκλοφόρησε σε πολλές συλλογές εντός και εκτός Ελλάδας. Στα μουσικά δρώμενα βρίσκεται αρκετά χρόνια με ζωντανές και δισκογραφικές συνεργασίες (Μιχάλης Χατζηγιάννης, Sadahzinia, Active Member, Apurimac, μουσικό σύνολο "Οδοιπόροι") αλλά και προσωπική μουσική πορεία. Το 2007 κυκλοφόρησε το cd της "Μην πεις αντίο". Τα τελευταία χρόνια κινείται σε πιο ανεξάρτητες μουσικές επιλογές, από τη jazz και το trip hop στην world και ελληνική εναλλακτική σκηνή. Συνδράμει δημιουργικά σε παραγωγές φίλων (Beggar's Blues Diary / Hide me, Alex Foster, the G-play, Κώστας Μπαλταζάνης, Claudia Matola, Tony Cedras) και παρουσιάζει κυρίως ακουστικά project, με εναλλακτικές διασκευές και μίξεις τραγουδιών, αλλά και πρωτότυπο μουσικό υλικό. Με τον μπασίστα Γιώργο Παλαμιώτη παρουσιάζουν με μεγάλη επιτυχία το project "All is full of love", βασισμένο στη μουσική της Bjork. Το νέο της CD "The Existence" θα κυκλοφορήσει σύντομα.

www.facebook.com/events/330584067125795/?ref=73&source=1

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
"Paris-Istanbul"
μουσικά τοπία πάνω στις ράγες του Orient Express

Από 14 Νοεμβρίου 2014 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κάθε Παρασκευή 9.30 μ.μ. (εκτός Μ. Παρασκευής) έως και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015
Διάρκεια παράστασης 100'
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος 10 €
Μπύρα 3,5 € / Ποτό 5,5 € / φαγητό από € 4,5

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10' με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
ΔΩΡΕΑΝ PARKING – FREE WI-FI

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "The Jazz Express" «Duetto per caso» »