Εκδηλώσεις και μουσικές συναντήσεις στο Βelle Amie

Το Belle Amie, στον ένα χρόνο λειτουργίας του, έχει ήδη μετατραπεί σε κοσμοπολίτικο χώρο αλλά ταυτόχρονα και σε ένα καθαρά Ελληνικό σπίτι κάθε Κυριακή περιμένει τα παιδιά του, στρώνει, τα γιορτινά του άσπρα τραπεζομάντηλα γιομίζει λουλούδια τα τραπέζια και κορφολογά τις αμπαρόριζες και το βασιλικό να δώσουν άρωμα. Έπειτα έρχονται τα ελληνικά τα πιάτα τα ατελείωτα όπως ξέρουμε από τις γιαγιάδες ή τις μαμάδες μας.


Και για μουσική; Τη Κυριακή αυθόρμητα όπως γινότανε παλιά στις αυλές, στις βεράντες στους κήπους, αλλά τις άλλες μέρες πλέον συνοδευόμαστε από μουσικές λίστες διαχρονικών στιγμών και ακουσμάτων, από νέα μουσικά σχήματα, που θα γεμίζουν τις βραδιές μας φρεσκάδα και ευρωπαϊκή φινέτσα, εκδηλώσεις, εκθέσεις και άλλα πολλά, μπαίνοντας έτσι δυναμικά.... στη λίστα των επιθυμιών σας!

 

Οι εκδηλώσεις και οι μουσικές μας συναντήσεις δεν τελειώνουν εδώ. Το Βelle Amie φέτος το χειμώνα κάθε Πέμπτη θα είναι το κοινό μας ραντεβού. Με ανανεωμένο μενού και μουσικές μπάντες, καταξιωμένες στον καλλιτεχνικό χώρο, που μόνο για το Belle Amie θα σας συνοδεύουν τα βράδια της Πέμπτης. Το πρόγραμμα για το μήνα Οκτώβριο:

• 9/10 / στις 21.30 -R&Betica και Μπάμπης Βελισσάριος «Από την Αθήνα στον Πειραιά». Οcrossover Μπάμπης Βελισσάριος με ένα λίαν ευέλικτο σχήμα μας ταξιδεύει από την Αθήνα ...στον Πειραιά σαν ειδήμων του ελαφρού τραγουδιού του πρώτου μισού του 20ου αιώνα.
• 16/10 στις 21.30 - Αλεξάνδρα Κλάδη και το Τρίο Σταρ στα «Σπιτικά λικέρ». Τραγούδια από την δεκαετία του ΄50 που ξαναζωντανεύουν με τη φρεσκάδα της ενορχηστρωτικής μαεστρίας της Αλεξάνδρας με μία multi-instrumentalist προσέγγιση για την επικοινωνία του στίχο
• 23/10 στις 21.30 -Η τραγουδίστρια -Στέλλα Μακρή και η ηθοποιός Μαρούσα Στρογγυόγλου με τους Canto Limba μας κάνουν το «Βινύλιο ...Ειδύλλιο» με τα άκρως θεατράλ πειραγμένα και μη τραγούδια τους.
• 30/10 στις 21.30 -Δώρα Τσίγκα και Cigarette Noir ,"Ας ερχόσουν για λίγο'' Μια καταπληκτική παρουσία της Ελληνικής Jazz σκηνής και όχι μόνο, που κατέκτησε τις καρδιές των θαμώνων του Belle Amie και φυσικά προτίθεται να επαναλάβει.

Ανανεωμένοι σας περιμένουμε.... στο σπίτι σας!