"O Σπύρος Μοσχόπουλος μας ταξιδεύει στο tango του Αstor Piazzolla.."

Σπύρος Μοσχόπουλος Σπύρος Μοσχόπουλος

O πιανίστας Σπύρος Μοσχόπουλος, μετά από πολυετή ενασχόλησή του, ως μουσικός, με την εκτέλεση, διασκευή και σύνθεση έργων εμπνευσμένων από το αργεντίνικο τανγκό, καθώς και την λατινοαμερικάνικη μουσική, επανέρχεται στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» με ένα ρεσιτάλ πιάνου, εμπνευσμένο σχεδόν αποκλειστικά από τον Astor Piazzolla. Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στις 21:30.

Θα μας παρουσιάσει πολύ γνωστά έργα του μεγάλου Αργεντίνου συνθέτη σε μεταγραφές και δικές του διασκευές για πιάνο σόλο. Θα ακουστούν επίσης και κάποιες γνωστές λάτιν και τάνγκο μελωδίες άλλων συνθετών. Έχοντας εμπειρία ως μουσικός εκφραστής την αργεντίνικης μουσικής κουλτούρας, τόσο ως μέλος των Dueto Tango με τον μπαντονεονίστα Λευτέρη Γρίβα, όσο και ως συνεργάτης της διακεκριμένης ακορντεονίστας Ζωής Τηγανούρια, θα μας μεταφέρει «γεύσεις» απ' το πάθος και τον παλμό μιας μουσικής που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ταυτόχρονη βιντεοπροβολή που «ντύνει» οπτικά κάποια κομμάτια με υπέροχες εικόνες και βίντεο, που μας μεταφέρουν στα γραφικά σοκάκια του Buenos Aires.

Συντελεστές:

  • Σπύρος Μοσχόπουλος : πιάνο, απόδοση , διασκευή για πιάνο
  • Μαρία Ντούμα : επιμέλεια οπτικοακουστικού υλικού

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική βραδιά
"O Σπύρος Μοσχόπουλος
μας ταξιδεύει στο tango του Αstor Piazzolla.."

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ | παιδικό, φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
* Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:5532 Giovanna Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 18:47 δημοσιεύθηκε από Giovanna

    Είναι μοναδικός καλλιτέχνης