Μουσική Παράσταση "Nomad waltz & tango" by Marios Strofalis trio

Μάριος Στρόφαλης Μάριος Στρόφαλης

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις», στο ξεκίνημα των μουσικών του εκδηλώσεων, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:00, φιλοξενεί τον πολυβραβευμένο συνθέτη Μάριο Στρόφαλη και το trio του, στην μουσική παράσταση "Nomad Waltz and Tango".

Με όχημα το τάνγκο και το βαλς, σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε από την Ανατολή, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο ως την Αργεντινή.

 

Συντελεστές:

  • Μάριος Στρόφαλης: πιάνο
  • Κώστας Βλαχόπουλος: χρωματική φυσαρμόνικα
  • Αλφρέντο Στούνι: βιολί

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική Παράσταση
"Nomad waltz & tango"
by Marios Strofalis trio

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 22:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
*Ο χώρος κλιματίζεται
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.