Μουσική βραδιά «Στων τραγουδιών τη γύρη»

Μουσική βραδιά «Στων τραγουδιών τη γύρη» Μουσική βραδιά «Στων τραγουδιών τη γύρη»

Ο Λάζαρος Σαµαράς και η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, µας ταξιδεύουν "Στων τραγουδιών τη γύρη". Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ώρα 21:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Μια μουσική πρόταση που περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια Eλλήνων δημιουργών - συνεργατών τους, από την διαχρονική ελληνική σκηνή. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει τραγούδια και ορχηστρικά από τις δισκογραφίες τους, αλλά και κάποιες ξενόγλωσσες μουσικές εκπλήξεις.

 

Συντελεστές

  • Τραγούδι: Χρυσούλα Κεχαγιόγλου
  • Ακορντεόν - Επιμέλεια: Λάζαρος Σαμαράς

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική βραδιά
«Στων τραγουδιών τη γύρη»

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Διάρκεια: 2 ώρες

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων:
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Λίγα λόγια για τους μουσικούς

Η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου έχει πραγματοποιήσει δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με πολλούς εξαίρετους καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κηπουργός, ο Νίκος Αντύπας, ο Andy Irvine και πολλοί άλλοι. Έχει ασχοληθεί με διάφορα ήδη μουσικής, τόσο ελληνόφωνα όσο και ξενόγλωσσα, και τα τελευταία χρόνια πειραματίζεται με παραδοσιακές μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου (Σκωτσέζικα, Ιρλανδικά, Φλαμανδικά, Ιταλικά και φυσικά ελληνικά και σμυρναίικα παραδοσιακά τραγούδια). Τα τελευταία 2 χρόνια ταξιδεύει με τη μουσική σε όλον τον κόσμο (Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ισπανία, Γαλλία, Φιλανδία, Σουηδία, Αίγυπτο, Τουρκία) και έχει παρουσία σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού, με κορυφαία τα Branswick Festival και National Folk Festival , στην Αυστραλία, το 1013.

Ο Λάζαρος Σαμαράς είναι 15 και πλέον χρόνια ενεργός μουσικός, (Πιάνο - Ακορντεόν) στην λαϊκή – διαχρονική Ελληνική μουσική σκηνή, σε πολλά μέρη της Ελλάδας και συνεργάτης με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε δισκογραφικές τους δουλειές. Από το 2010 μέχρι τώρα έχει κάνει παράλληλα και την επίσημη παρουσία του ως δημιουργός-τραγουδοποιός με τρεις δισκογραφικές δουλειές 2010 με το CD «Nasmos» οργανικά θέματα του ιδίου που τα έχει αποδώσει με ένα ακορντεόν, 2012 το maxi single Σταγόνες με πέντε τραγούδια σε στίχους και μουσική του, που τα τραγουδούν οι: Παντελής Θεοχαρίδης - Ανδριάνα Μπάμπαλη - Μαρία Σπυροπούλου - Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, το 2013 το maxi single Το βαλς του Απρίλη σε μουσική του και στίχους Σοφίας Καραχάλιου, όπου τραγουδούν οι: Ελένη Δήμου - Φωτεινή Βελεσιώτου -Κώστας Μάντζιος - Ειρήνη Χαρίδου.