Cinema Paradiso Project

Cinema Paradiso Cinema Paradiso

Όταν η Έβδομη Τέχνη συναντά τη μουσική, και όταν η μουσική αυτή παλεύει με εκείνο το πιο σου ξεχασμένο συναίσθημα. Ένα συναίσθημα βγαλμένο μέσα από κάποια κινηματογραφική σκηνή που είχες κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου σαν δική σου εμπειρία. Οι Cinema Paradiso Project εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte στις 30.3.2014, με σκοπό να μας ταξιδέψουν μέσα από την αγάπη τους για την τέχνη, την μουσική και τον κινηματογράφο.

Λίγα λόγια για τους Cinema paradiso

Το πολυμελές μουσικό σχήμα διαμορφώθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει μέσα από την ποιότητα των επιλογών του και την μοναδική ψυχαγωγία που έχει μάθει να προσφέρει.

Στην "καρδιά" των Cinema Paradiso Project βρίσκουμε μια classical crossover αισθητική που θέλει και μπορεί να αγκαλιάζει μινιμαλιστές συνθέτες, pop μελωδίες, λάτιν ηχοχρώματα, διακριτικά ροκ στοιχεία, χωρίς να αφήνουν στην άκρη το τόσο πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο. Μία πρωτότυπη σύμπραξη καταξιωμένων μουσικών και μια εξαιρετική φωνή στα lead vocals, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την τόσο ιδιαίτερη οπτική του σχήματος, καθιστά την πρόταση των Cinema Paradiso Project μια υπόσχεση για ένα μουσικό ταξίδι που θα μας καθηλώσει.

Το μουσικό ταξίδι στη μεγάλη οθόνη ξεκινά με το Struggle for Pleasure του Wim Mertens, προχωρά στον Ennio Morricone με το Nella Fantasia, ενώ το ομώνυμο Cinema Paradiso σηματοδοτεί τη μοναδική classical crossover αισθητική του σχήματος. Ο Astor Piazzolla, οι Madredeus, ο Tom Waits και ο Μάνος Χατζιδάκις, αποτελούν σημεία-σταθμούς ενός προγράμματος που πρόκειται να φέρει τη μεγάλη οθόνη στην αγαπημένη μας μουσική σκηνή.

Cinema Paradiso Project

  • Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
  • Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
  • Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν
  • Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί
  • Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο, φωνητικά
  • Eυγένιος Μπρατουσκα: κοντραμπάσο
  • Αλέξανδρος Μουζακίτης: κλασική κιθάρα
  • Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα
  • Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
  • Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά

Guest ο Τηλέμαχος Αγγελής: αφήγηση, φωνητικά

Πληροφορίες
CINEMA PARADISO PROJECT
30.3.2014

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ημερομηνία : 30/3/2014
Ώρα έναρξης : 21.30
Doors Open : 20.30

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση :
Καθήμενοι Α' ζώνης : 20€ --- Καθήμενοι Β' ζώνης : 15€ --- Όρθιοι : 10€
Ταμείο:
Καθήμενοι Α' ζώνης : 22€ --- Καθήμενοι Β' ζώνης : 17€ --- Όρθιοι : 12€
Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr
Gazarte website
Gazarte Facebook
Gazarte twitter

Ετικέτες