Μαραβέγιας κάτω στον Πειραιά

Αφίσα, Μαραβέγιας κάτω στον Πειραιά Αφίσα, Μαραβέγιας κάτω στον Πειραιά

Ο Κωστής Μαραβέγιας, επισκέπτεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Πειραιά με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες. Επιστρέφει στον Πειραιά και προσκαλεί το κοινό να χορέψει, να τραγουδήσει και να μερακλώσει για μια ακόμη μοναδική ρεμπετάλ βραδιά, την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στο PASSPORT.

Μετά την κυκλοφορία του νέου του cd-ζωντανή ηχογράφηση από τις δυο sold out καλοκαιρινές συναυλίες του στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κι από τις πολύ επιτυχημένες του εορταστικές εμφανίσεις στην Αθήνα στο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage, επιστρέφει στον Πειραιά.
Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της "Λόλας", τραγούδια όπως δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ, βγαλμένα από τεκέ και παλιοπειραιώτικο ντουμάνι, διασκευές από τραγούδια που αγαπά και τραγουδάει χρόνια τώρα, κρυφά, σε ρεμπετάδικα του Νέου Ηρακλείου και των Κάτω Εξαρχείων.
Αλλά όχι μόνο. Τα τραγούδια του ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (μπαγλαμάς), Άγγελος Αγγελίδης (τζουράς και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωντανή αυτή εμφάνιση αναλαμβάνει ο φίλτατός του Αλκαίος Σουγιούλ σε μπουζούκι και φωνή, καθώς και η τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου.
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ PASSPORT.

 

Πληροφορίες
ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Μουσικές εκδηλώσεις 2014

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Γενική είσοδος: 10 eur

PASSPORT
Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 21042964012104296401

Προπώληση εισιτηρίων: 11876 – Καταστήματα PUBLIC - Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots - PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)
& on line: www.viva.gr
www.pass-port.com.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Le vent nous portera @ Κ.Ε.Τ. Αποκριές στο Half Note Jazz Club »