«Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2

Αφίσα, Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2 Αφίσα, Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2

Οι Burger Project επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο» με το «MAMA ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ Volume 2», για έξι μόνο παραστάσεις το Μάρτιο (8, 15 και 29) και στις 5 Απριλίου 2014.

Η πιο επιτυχημένη παιδική μουσική performance με τραγούδια, μουσικά παιχνίδια και πολύ χορό, θα ξεσηκώσει ξανά τους μικρούς οπαδούς της, χωρισμένους αυτή τη φορά σε 2 ηλικιακά group, ένα για μικρά παιδιά και ένα για μεγαλύτερα.

Στις αποσκευές των Burger Project θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο και πολυαναμενόμενο CD τους με τίτλο «Μαμά, θα κάνω μπάντα», με 13 πρωτότυπα τραγούδια και μουσικές εμπνευσμένες απ'την παράσταση.

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά καθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και να τους διασκεδάσουν!

Burger Project

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους. Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν ξανά στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα vol.2» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

Burger Project

www.burgerproject.gr
www.facebook.com/theburgerproject
www.hellenic-cosmos.gr

Burger Project

Πληροφορίες
Οι Burger Project επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο»
με το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2
για έξι μόνο παραστάσεις

Hμερομηνίες:
Σάββατο 8/3 ώρα 16:00 : για μικρά παιδιά έως 6
Σάββατο 15/3 ώρα 12:00: για μεγάλα παιδιά από 6 και άνω
Σάββατο 29/3 ώρα 12:00: για μικρά παιδιά έως 6
Σάββατο 29/3 (ώρα 16:00: για μεγάλα παιδιά από 6 και άνω
Σάββατο 5/4 ώρα 12:00: για μικρά παιδιά έως 6
Σάββατο 5/4 ώρα 16:00: για μεγάλα παιδιά από 6 και άνω

Διάρκεια: 80 λεπτά
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 6 ευρώ ενήλικοι
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Λίγα λόγια για τον «Ελληνικό Κόσμο»

Ο «Ελληνικός Κόσμος», το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (www.hellenic-cosmos.gr), εγκαινιάστηκε το 1998 και κλείνει φέτος 16 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Στο διάστημα αυτό ο «Ελληνικός Κόσμος» έχει αναδειχθεί ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα σε επισκέψεις μαθητών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, έχει καθιερωθεί ως ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο και μουσείο, όπου μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από διαδραστικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, περιηγήσεις Εικονικής Πραγματικότητας και ντοκιμαντέρ, συνδυάζοντας άρτια την ιστορική πληροφορία με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές. Το Δεκέμβριο του 2006 εγκαινιάστηκε η «Θόλος», το νέο υπερσύγχρονο θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, ενώ το Μάρτιο του 2008 ξεκίνησε τη λειτουργία του το «ΘΕΑΤΡΟΝ».