Dee Dee Bridgewater

Dee Dee Bridgewater Dee Dee Bridgewater

Η Dee Dee Bridgewater των Grammy δίνει το χρώμα της Jazz στον Άγιο Βαλεντίνο στο Gazarte στις 14 Φεβρουαρίου 2014. Η Dee dee Bridgewater μας χαρίζει το πιο ωραίο και συγκινητικό δώρο για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ζήσεις τον έρωτα. Κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι στη μαγεία της μουσικής σαν να μην υπάρχει αύριο. Γιορτάζεις, ακούς και ζεις για το τώρα. Μέσα από μια πολύπλευρη καριέρα που μετρά ήδη σαράντα χρόνια, η πολλές φορές νικήτρια των Grammy και Tony Awards, λαμπερή ντίβα της jazz Dee Dee Bridgewater τελειώνει με τις παραστάσεις της στο Broadway όπου υποδύεται την Billie Holiday, και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τις δύο εμφανίσεις που μάγεψαν το κοινό του Gazarte τη χρονιά που μας πέρασε, για να δώσει στον Αγ.Βαλεντίνο το χρώμα που μόνο εκείνη ξέρει. Ένα χρώμα που συγκινεί και μαγεύει.

Η Dee Dee Bridgewater έρχεται στο Gazarte για να παρουσιάσει τα πιο αισθαντικά στιγμιότυπα από δύο διαφορετικά άλμπουμ, ερμηνεύοντας τραγούδια των Abbey Lincoln, Billie Holiday αλλά και αγαπημένα δικά της. Αφ'ενός το "Midnight Sun" (2011) που περιλαμβάνει τα πιο ερωτικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η ίδια στην μακρόχρονη καριέρα της και από την άλλη το "Eleanora Fagan (1915-1959): To Billie with Love from Dee Dee Bridgewater'' που κυκλοφόρησε το 2009 ως αφιέρωμα στη θρυλική Billie Holiday και απέσπασε βραβείο Grammy το 2011.

Στο "Midnight Sun" η Dee Dee Bridgewater ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τις πιο ερωτικές μπαλάντες, σαν σε παλιά ρομαντική ταινία, ενώ μέσα από τους στίχους της ερμηνεύονται όρκοι αιώνιας πίστης, ονειρεμένης ευτυχίας και παντοτινού έρωτα. Η ίδια η Dee Dee, μιλώντας για το δίσκο αναφέρει πως η αγάπη παρουσιάζεται σε όλο της το μεγαλείο, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε τόσα χρόνια πριν από όλους αυτούς τους εξαιρετικούς συνθέτες των οποίων τα τραγούδια έχουν σημαδέψει την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής.

Στο "Eleanora Fagan (1915-1959): To Billie with Love from Dee Dee Bridgewater'' η Dee Dee, αποδίδει φόρο τιμής στην κορυφαία Billie Holiday, με τον απαραίτητο σεβασμό στην ίδια και στους συνθέτες που έγραψαν τα τραγούδια της. Με τους εξαιρετικούς της μουσικούς, "την μπάντα των ονείρων της'' όπως την αποκαλεί η Dee Dee, παρουσιάζει τη μουσική της Billie με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο χαρούμενο και λιγότερο σκυθρωπό, με μία τάση ευχαριστίας προς τη μεγάλη ερμηνεύτρια για το έργο και την έμπνευση που έχει χαρίσει σε καλλιτέχνες των οποίων την τέχνη, αλλά και την πορεία έχει ορίσει έμπρακτα.

14 Φεβρουαρίου 2014. Ο έρωτας δεν θέλει δώρα. Θέλει ευχές, έχει ανάγκη από υποσχέσεις και δυναμώνει μέσα από αξέχαστες εμπειρίες. Το Gazarte φέτος υπόσχεται μια τέτοια εμπειρία με μία πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια και χαρισματική performer, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα, που δημιουργεί την γνωστή ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που καθηλώνει με έναν μοναδικό τρόπο το κοινό . Η Dee dee Bridgewater μας χαρίζει το πιο ωραίο και συγκινητικό δώρο για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Θα είμαστε εκεί για να το ζήσουμε.

 

Πληροφορίες
Dee Dee Bridgewater

Η Dee Dee των Grammy δίνει το χρώμα της Jazz στον Άγιο Βαλεντίνο
14 Φεβρουαρίου 2014

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: A ζώνη: 55€ | Β ζώνη: 40€ | Όρθιοι: 20€
Ταμείο: A ζώνη: 60€ | Β ζώνη: 45€ | Όρθιοι: 25€

Ώρα έναρξης : 22.00
Doors Open : 21.00

Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr
Gazarte website
Gazarte Facebook
Gazarte twitter