China Moses στο Gazarte

China Moses China Moses

Στο ξεκίνημα του Φλεβάρη, 1 Φεβρουαρίου 2014, η σκηνή του Gazarte θα υποδεχτεί ένα show που αγκαλιάζει τις πιο ιστορικές πτυχές της Jazz, την ανατρεπτική εκδοχή της China Moses για την Rnb, αλλά και τον μοναδικό τρόπο της καλλιτέχνιδας να μετατρέπει την κάθε εμφάνισή της σε ένα μοναδικό show, με απόλυτη θεατρικότητα και δυναμισμό.

Με το ταλέντο της θρυλικής Dee Dee Bridgewater και του Gilbert Moses να την ορίζουν ως γόνο μίας εκ των πλέον καλλιτεχνικών σύγχρονων οικογενειών, η China Moses έχει ήδη καταφέρει να αποτελέσει πρότυπο για κάθε νέο καλλιτέχνη που γοητεύεται από τον κόσμο της μουσικής και του performing και το διεκδικεί με όλη την δύναμη και το ταλέντο του, ενώ θεωρείται ήδη μια από τις πιο καταξιωμένες Jazz performers της γενιάς της.

Γεννήθηκε στις Η.Π.Α και μεγάλωσε στην καρδιά της Γαλλίας, ενώ από τα πρώτα κιόλας χρόνια ζωής της, απέδειξε πως πρόκειται για μία πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα. Από τα 16 της χρόνια μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, οι οποίοι φανερώνουν μία πρωτόγνωρη οπτική στη Soul και την Rnb, ένα αξιοζήλευτο πάθος για την τέχνη, αλλά και μία ερμηνευτική ευελιξία που δε διστάζει να πειραματιστεί με μουσικά είδη φαινομενικά αταίριαστα με την οπτική της.

Με τα χρόνια, και έχοντας στο ιστορικό της δράσεις που ξεκινούν από το θέατρο, οδηγούν στο θέαμα και την τηλεόραση και καταλήγουν στην ίδρυση της προσωπικής της εταιρίας παραγωγής, η μουσική της καριέρα την οδήγησε σε ένα project που έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία και την έχει κάνει να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες της σύγχρονης εποχής στο χώρο της Jazz και της Rnb σκηνής. Ένα χρόνο πριν, η China επιμελήθηκε της παραγωγής του αφιερωματικού "Crazy Blues" και φανέρωσε την έμπρακτη αγάπη της προς τις μεγαλύτερές μουσικές επιρροές της. Οι πιο σημαντικές Κυρίες της παγκόσμιας σκηνής Dinah Washington, Nina Simone, Donna Summer, Janis Joplin, Etta James κ.α, διασκευάζονται με έναν μοναδικό τρόπο από την China και τους συνεργάτες μουσικούς της, και έτσι δημιουργούν κάτι εντελώς νέο, βασισμένο πάντα στην εσωτερικότητα και το καλλιτεχνικό μεγαλείο των ιστορικών αυτών ερμηνευτριών.

 

Πληροφορίες
China Moses
1 Φεβρουαρίου 2014 στο gazARTE

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση :
Καθήμενοι Α' ζώνης : 28€ --- Καθήμενοι Β' ζώνης : 20€ --- Όρθιοι : 13€
Ταμείο:
Καθήμενοι Α' ζώνης : 33€ --- Καθήμενοι Β' ζώνης : 25€ --- Όρθιοι : 18€

Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι Γραφείο τύπου Gazarte
Ευστάθιος Χρυσοβαλάντης Δράκος
Ημερομηνία : 1/2
Ώρα έναρξης : 22.00 τηλ : 210-3460347
Doors Open : 21.00

Ετικέτες