Χάρις Αλεξίου-με τους «Nouveau Sextet» Καλοκαίρι 2013

"Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου"

Χιλιάδες κόσμου αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη Χάρις Αλεξίου με τη νέα μουσική μπάντα της, τους «Nouveau Sextet»

Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη νέα μουσική μπάντα, τους «Nouveau Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε τα ανοιχτά θέατρα στις πρώτες sold-out συναυλίες του καλοκαιριού. Περισσότεροι από 30.000 θεατές αγκάλιασαν το δυναμικό ξεκίνημα της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της ξεκινώντας με την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και συνεχίζοντας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τον Βόλο, τη Βέροια, τη Σκύδρα, την Πετρούπολη, την Καβάλα και στα Τρόπαια Γορτυνίας.

Ένα μουσικό ταξίδι που συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα, τον Αύγουστο (Μουδανιά, Δίον, Ζάκυνθος, Αρχαία Ολυμπία, Σκάλα Λακωνίας, Χανιά, Ηράκλειο, Λειβαδιά, Πάτρα) και τον Σεπτέμβριο (Θεσσαλονίκη, Βύρωνας, Βεάκειο).

"Έμαθα να ζω και στους δύο κόσμους ,στην Δύση και στην Ανατολή" λέει η Χάρις Αλεξίου για την παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, την περασμένη άνοιξη.

Για περισσότερες από δυο ώρες ερμηνεύει τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album η «Τρίπλα», που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνθέτουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας.

xaris-alexiou-2013Θέατρο Πέτρας 22/7

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Από τα νέα της τραγούδια όπως «Οι στιγμές», « Το δεδομένο», ως τα, «Οι φίλοι μου Χαράματα», «Πανσέληνος», «13 φωτιές», «Δι'Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ενορχηστρώσεις : ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΝΑΝΟΣ
Τον ήχο επιμελούνται : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ
Management Χάρις Αλεξίου: ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οργάνωση παραγωγής: FOUR SEASONS Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: 3/8 Ανοιχτό Θέατρο – Φεστιβάλ Θάλασσας
ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 4/8 Αρχαίο Θέατρο Δίου –Φεστιβάλ Ολύμπου
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 6/8 Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: 7/8 Θέατρο Φλόκα
ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 10/8 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο
ΧΑΝΙΑ: 20/8 Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 21/8 Τεχνόπολις
ΛΕΙΒΑΔΙΑ: 24/8 Ανοιχτό Θέατρο Κρύας – «Τροφώνια»
ΠΑΤΡΑ: 29/8 Αρχαίο Ωδείο – Φεστιβάλ Πάτρας
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2/9 Θέατρο Γης
ΒΥΡΩΝΑΣ: 9/9 Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Φεστιβάλ Βύρωνα- Δάφνης –Υμηττού «Στη σκιά των βράχων»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 11/9 Βεάκειο Θέατρο