Το Offradio παρουσιάζει τον Stefan Biniak για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αυτό το καλοκαίρι το Tropical Beach Bar Ναυαγός και το OffRadio φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Stefan Biniak, τον δημοφιλέστερο αυτή τη στιγμή DJ/Producer στο ραδιοφωνικό κοινό όλης της Ελλάδας.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, στο Tropical Beach Bar Navagos, πάνω στην πιο μαγική παραλία της Χαλκιδικής, ο Stefan Biniak και οι παραγωγοί του Offradio σας περιμένουν στο μεγαλύτερο beach party της φετινής σεζόν!

Από τις 2.00 το μεσημέρι και μέχρι τα μεσάνυχτα! Είσοδος ελεύθερη!

ABOUT STEFAN BINIAK

Παρασυρθείτε και απολαύστε τον! Όσοι ήταν μάρτυρες σε DJ set του Stefan Biniak, ξέρουν! Μαζί του το κοινό βιώνει την πλήρη φόρτιση των ηλεκτρονικών ήχων. Αν το αγόρι είναι πάνω στα πικάπ, δεν υπάρχει επιστροφή στην καθημερινή ζωή. Το Βερολίνο τον έχει διαμορφώσει, σε αυτό έχει μάθει τις πολλές πτυχές της ηλεκτρονικής μουσικής και τις έχει απορροφήσει στις παραγωγές του που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν παγκόσμια προσοχή. Η αγάπη του για τη μουσική αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στα τραγούδια του που έχουν κατακτήσει ακόμη και το mainstream ραδιόφωνο στην Ελλάδα. To κομμάτι του "To read all about it Bootleg" ακούγεται παντού, ενώ ήδη το "Tears", το "The noble art of letting go" και το "Johnny Rotten Bootleg" έχουν καθιερωθεί στο airplay του Offradio. Το Offradio που μετέδωσε πρώτο τη δουλειά του στο ελληνικό ραδιόφωνο, είναι στην ευχάριστη θέση να τον παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στο μεγαλύτερο beach party του φετινού καλοκαιριού!

O ΧΩΡΟΣ

Eξωτικό σκηνικό που θυμίζει τροπικό νησί. Aπό τις καλύτερες επιλογές στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής! Mονοπωλεί το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων λόγω της μικρής της απόστασης από την συμπρωτεύουσα, και πρόκειται για τον δημοφιλέστερο Ναυαγό του κόσμου μετά τον Τομ Χανκς. Το tropical beach bar – tapas restaurant του Παλιουριού συγκεντρώνει το καλύτερο crowd, που απολαμβάνει ήχους επιλεγμένων DJs, που έρχονται για χάρη του Ναυαγού από τα πιο γνωστά clubs της Ευρώπης.