Συναυλία κλασικής μουσικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00 το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και η Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα διοργανώνουν συναυλία κλασικής μουσικής με την σοπράνο Christine Holzwarth και την πιανίστα Agata Lukasiewicz.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των F. Schubert, F. Liszt, J. Brahms, W.A.Mozart, D. Scarkatti, L. Bernstein, M. Ravek, F. Raymond, F. Lehar, P. Abraham, Μ. Χατζηδάκι, Θ. Σακελλαρίδη, καθώς και φημισμένα Βιεννέζικα τραγούδια.

Η αυστριακή σοπράνο Christine Holzwarth γεννήθηκε στη Βιέννη, όπου και εκτός από τις σπουδές της στη Γερμανική Φιλολογία και Μουσική, σπούδασε στο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης τραγούδι και παρακολούθησε κύκλο μαθημάτων Κλασικής Οπερέτας.

Holzwarth 021211
Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις ως σολίστ σε όπερες, οπερέτες καθώς και σε κονσέρτα κλασικής μουσικής. Το σόλο ρεπερτόριό της συμπεριλαμβάνει Oratorio και Lied.

Η πιανίστα Agata Lukasiewicz γεννήθηκε στην Πολωνία και εκεί ολοκλήρωσε με διάκριση τις βασικές μουσικές της σπουδές στη Μουσική Ακαδημία του Poznan. Από το 2007 σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών στη Βιέννη.

maxresdefault

Έλαβε μέρος σε πολλά φεστιβάλ και έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνές επίπεδο.

 

Η συναυλία θα δοθεί στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.
Είσοδος ελεύθερη

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Things from Belgium" Latinitas Nostra »