Athens Big Bang Festival

Το Athens Big Bang Festival προσκαλεί καλλιτέχνες και κοινό σε μία εναρκτήρια μουσική γιορτή με ανθολογία καλεσμένων, παράλληλες δράσεις, εκπλήξεις, ανακοινώσεις, δρώμενα θεάτρου και χορού που θα γίνει στις 22 Ιουνίου στο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.

Το Athens Big Bang Festival απευθύνεται σε καλλιτεχνικές ομάδες, άτομα και κοινωνικούς φορείς (καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών, θεάτρου, χορού και performance, μουσικούς, εικαστικούς καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, μελετητές, συγγραφείς, ποιητές, ερευνητές) οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις παρουσιάζοντας το έργο τους στο κοινό. Στόχος του φεστιβάλ είναι να δημιουργηθεί μια σύγχρονη Βιωματική Σκηνή, μια κοινότητα δράσεων και διαλόγου, μέσα από υγιείς και ευγενείς συνεργασίες που θα αναπτυχθούν μεταξύ των καλλιτεχνών.

Το Athens Big Bang Festival είναι το φεστιβάλ που συνδημιουργούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε την έναρξη του διαδραστικού και συμμετοχικού Athens Big Bang Festival και να ζήσουμε εκ των έσω την δημιουργία μιας ευρύτερης Βιωματικής Σκηνής με την αμοιβαία και ενεργό συμμετοχή καλλιτεχνών και κοινού.

ABBF

Athens Big Bang Festival
Συμμετέχουν: Βασιλική Καρακώστα και Δαίμονες των Εγχόρδων, Βασίλης Νούσιας και Απειρωτάν, Αγάπη Παπαμήτσου, Μαριάμ Πρόκου με την ομάδα χορού Liaison, ομάδα Ανάσσα-Γαία, Cyprus International Film Festival και πολλοί άλλοι.
Ημερομηνία: Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, 6μμ-1πμ
Χώρος: Χυτήριο Theatre & Art Cafe
Ιερά Οδός 44 (Μετρό Κεραμεικός), τηλ: 210 – 3412313
Γενική είσοδος: 6 ευρώ


Δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://sites.google.com/site/athensbigbangfestival/
www.facebook.com/AthensBigBangFestival