Όθωνας Μεταξάς Live

Όθωνας Μεταξάς Όθωνας Μεταξάς

Ανανεώνοντας το μουσικό του ταξίδι, μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο των εμφανίσεών του, ο Όθωνας Μεταξάς επανέρχεται στη μουσική σκηνή "Αυλαία" για 4 μουσικά Σάββατα από τις 6 έως τις 27 Απριλίου 2013.

Ύστερα από τις συνεργασίες του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και το Χρήστο Νικολόπουλο και έχοντας στο πλευρό του μία εξαιρετική μπάντα, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα στηριγμένο σε ξεχωριστά κομμάτια σπουδαίων δημιουργών ενώνοντας σε μια γραμμή το παλιό και το καινούργιο.

Μαζί του τραγουδά η Ελπίδα Μεταξά
Guest: Λάκης Χαλκιόπουλος

 

 

Πενταμελής ορχήστρα που αποτελείται απ' τους:

  • Ηλίας Καλούδης (πιάνο-ενορχηστρώσεις)
  • Γιάννης Βιλιώτης (λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο)
  • Γιώργος Κατσαμάκης (κιθάρες)
  • Παναγιώτης Ζωντός (μπάσο)
  • Γιώργος Εμμανουήλ (τύμπανα)

Φωτογραφίες : Δημήτρης Γκολφομήτσος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες

Όθωνας Μεταξάς Live

Από το Σάββατο 6 Απριλίου έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2013
Κάθε Σάββατο στις 23:00

Είσοδος 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα

Μουσική σκηνή "Αυλαία"
Αγ. Όρους 15 & Κων/πόλεως 115 Βοτανικός

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ