Daddy's Work Blues Band & The Boogie Sinners

Daddy's Work Blues Band Daddy's Work Blues Band

Δύο blues – rock μπάντες συναντούνται στο BackStage και σκοπεύουν να σας ταξιδέψουν με αγαπημένα κομμάτια στον Αμερικάνικο Νότο, το Chicago, το Texas, το Manchester και το Λονδίνο... σε μια μουσική διαδρομή με πολλές εκπλήξεις.

Daddy's Work Blues Band: Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα , φωνή, Θανάσης Γκιόκας : κιθάρα, Στάθης Ανέστης : μπάσο, Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα, Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα.

Boogie Sinners: Lia Hide: φωνή, Θοδωρής Αλεξίου: Κιθάρα, Κώστας Τενέζος: φυσαρμόνικα, Δημήτρης Γεωργόπουλος: μπάσο, Γιώργος Ράδος: τύμπανα.
Special Guests: Φωνητικό σύνολο 8etto
Νίκος Καπιλίδης: Τύμπανα, Γιάννης Φλώρος: Τύμπανα,
Charalampos "Babis" Tyropoylos: Κιθάρα και ο Γιάννης Λάζαρης (Ελεύθερη Έρευνα) θα ανοίξει την βραδιά με μια σύντομη ιστορική αναδρομή για το Blues, την γέννηση του και το πόσο επηρέασε την μουσική μέχρι σήμερα.

 

 

Πληροφορίες
DADDY'S WORK BLUES BAND & THE BOOGIE SINNERS
Blues - rock στο τετράγωνο!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr / 13855 / abcd.gr / 210 8840600

BACKSTAGE - Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.