Η Έρρικα Πατρικίου ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο

Έρρικα Πατρικίου Έρρικα Πατρικίου

Η Έρρικα Πατρικίου ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο. Μαζί της στο μουσικό ταξίδι η Μερόπη Βλαχογιάννη στο ακορντεόν και ο Ηλίας Χατζόγλου στο πιάνο. Στη μοναδική αυτή μουσική παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια από δισκογραφημένους κύκλους συνεργασιών του Μάνου Χατζιδάκι με το Νίκο Γκάτσο και με άλλους στιχουργούς, αλλά και τραγούδια του Νίκου Γκάτσου μελοποιημένα από τους Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση και Γιώργο Χατζηνάσιο.

Στις ατέλειωτες συμπαντικές διαδρομές της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι, ούτε στιγμή δε θα νιώθεις "All alone am I", στο σταθμό σε περιμένει μια "Μαύρη Φορντ", θα έχεις δώσει ραντεβού στην "Οδό Ονείρων" με τη "Μαριάνθη των ανέμων", θα της πεις "Κοίτα με στα μάτια" όσο όμως εκείνη θα σου μιλά "Για την Ελένη" και τον "Κεμάλ", αναρωτιέσαι.. ."Κάπου υπάρχει η αγάπη μου.

 

 

  • Έρρικα Πατρικίου: ερμηνεία τραγουδιών,
  • Μερόπη Βλαχογιάννη: ακορντεόν
  • Ηλίας Χατζόγλου: πιάνο, σύνθεση/διασκευές, ερμηνεία τραγουδιών

 

Πληροφορίες

Η ΕΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ
Ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr / 13855 / abcd.gr / 210 8840600

BACKSTAGE - Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.