Sami Amiris & Antonis Ladopoulos Quintet @ Half Note Jazz Club

Αντώνης Λαδόπουλος Αντώνης Λαδόπουλος

Ο Αντώνης Λαδόπουλος (σαξόφωνο) και ο Σάμι Αμίρης (πιάνο) δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στο ελληνικό φιλοθεάμον κοινό της jazz μουσικής: έχουν ο καθένας τους πολύ μεγάλη ιστορία στη σκηνή της Αθήνας και όλης της Ελλάδος γενικότερα.

Η μεταξύ τους φιλία και συνεργασία πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω και είναι ήδη καταγεγραμμένη με το πολύ επιτυχημένο CD "phos" που κυκλοφόρησε με το περιοδικό Jazz & τζαζ (Σεπτ. 2012).

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note με το κουιντέτο τους. Στο παρόν σχήμα συνεργάζονται με εξαιρετικούς μουσικούς της Αθηναϊκής Jazz σκηνής, με τον Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο - επί πολλά χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και φίλο αμφοτέρων - και με δύο από τους πλέον γνωστούς νέους jazz καλλιτέχνες, τους Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα και Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα.

Sami Amiris

Το σχήμα κινείται στους χώρους της υπέροχης μουσικής που γράφτηκε σε όλη την ιστορία της jazz για την κλασσική σύνθεση jazz κουιντέτου, από τις απαρχές της μαύρης μουσικής μέχρι και τη σημερινή εποχή. Οι επιρροές, πολυποίκιλες. Το αποτέλεσμα, θα σας αφήσουμε να το απολαύσετε!...

 

Πληροφορίες

SAMI AMIRIS & ANTONIS LADOPOULOS QUINTET
@ HALF NOTE JAZZ CLUB

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 22:30

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 / 15 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: www.wepromotion.gr/press
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αννίτα Δαμάσχη, τηλ. 6977333222 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαίρη Μπρατάκου, τηλ. 6945809723 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Τρίτη 11/12 14:00 για Τετάρτη 12/12

6 σχόλια

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια