Κερδίστε προσκλήσεις!

Επεξήγηση εικονιδίων

you-won Συγχαρητήρια! Είστε νικητής.
you-lost Ο διαγωνισμός έκλεισε. Αν δωθούν επιπλέον προκλήσεις συμμετέχετε αυτόματα.
you-won Το σύστημα δεν έχει πραγματοποιήσει την κλήρωση. Είστε σε αναμονή!
you-won Αφήστε το ποντίκι σας πάνω απο την εικόνα για να δείτε τον κωδικό του νικητή!

Πως λειτουργεί το Artmag.gr Ticketing System;

> Επιλέγετε την εκδήλωση / παράσταση που σας ενδιαφέρει και αφήνετε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου (Σχόλια χρηστών). Κάθε μέλος μπορεί να λάβει μόνο μια φορά μέρος σε κάθε διαγωνισμό.

> Σε περίπτωση νίκης το σύστημα αποστέλλει email και σας παραδίδει τον κωδικό σας. Με αυτόν τον κωδικό απλά πηγαίνετε στο ταμείο του θεάτρου, λέτε ότι είστε νικητής του Αrt Magazine και σας δίνουν τα εισιτήρια. Οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα αφορά τον διαγωνισμό ( όπως π.χ. να καλέσετε τηλεφωνικά πριν πάτε στην εκδήλωση) αναφέρεται στο ίδιο το άρθρο που παρουσιάζει την εκδήλωση / παράσταση αλλά και στο email που σας ανακοινώνει ότι κερδίσατε.

> Αφού έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε στην δεξιά στήλη στις κατηγορίες "ATZENTA" και "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" την κατάσταση των διαγωνισμών όπου έχετε λάβει μέρος από τα ειδικά επεξηγηματικά εικονίδια (αναλύονται στην αρχή αυτού του κειμένου). Έτσι μπορείτε να ξέρετε αν κερδίσατε, αν εκκρεμεί η κλήρωση σας, αν έχει κλείσει ο διαγωνισμός ή ποιος είναι ο κωδικός της νίκης σας. Η λίστα αυτή ενημερώνεται ένα 24ωρο μετά την κλήρωση.

> Η λογική του Ticketing System είναι να δώσουμε όσες περισσότερες προσκλήσεις μπορούμε σε μέλη που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις συναυλίες/παραστάσεις που έχουμε προσκλήσεις. Έτσι λοιπόν αν δηλώσετε μια φορά συμμετοχή, αυτόματα σε περίπτωση που ξανακάνουμε διαγωνισμό για την ίδια εκδήλωση παίρνετε μέρος χωρίς να κάνετε τίποτα. Αν λοιπόν παίξατε και χάσατε....υπομονή! Μπορεί να είστε πιο τυχεροί στην επόμενη κλήρωση!

> Επειδή ακριβώς οι επιπλέον κληρώσεις γίνονται όταν έχουμε στην διάθεση μας προσκλήσεις, ενδέχεται κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους να μην μπορούν την συγκεκριμένη ώρα και μέρα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε τον κωδικό σας σε κάποιον δικό σας άνθρωπο ή αν δεν βρίσκετε κάποιον παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας για να διαθέσουμε τον κωδικό σας σε άλλο μέλος. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να παραδίδουμε στους νικητές κωδικούς και όχι να δίνεται λίστα με τα προσωπικά τους στοιχεία στους φορείς!

Το Art Magazine προσπαθεί να σας πάει στις αγαπημένες σας παραστάσεις, χωρίς δοκιμασίες και χωρίς κανένα κόστος για την συμμετοχή σας και βέβαια αν παρατηρήσετε κάτι περίεργο ή είστε αποδέκτες κακής συμπεριφοράς από τους φορείς, παρακαλούμε πολύ ειδοποιήστε μας άμεσα.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα....καλή διασκέδαση!

bookmarks

Greek artists communityartspot-radioartchannelgallery

Αναζήτηση

Σύνδεση/Εγγραφή



Γεγονότα ημερολογίου help
Flat View
Ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Search
Αναζήτηση
ΟΥΤΟΠΙΑ
Από Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012
Μέχρι Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012

Ο Ορίζοντας Γεγονότων

παρουσιάζει την έκθεση

«Ουτοπία»

«Σκοπὸς τῆς ζωῆς μας δέν εἶναι ἡ χαμέρπεια...
Σκοπός τῆς ζωῆς μας εἶναι το σεσημασμένον δέρας τῆς ὑπάρξεώς μας».

Ανδρέας Εμπειρίκος

outopia

Ένα συμμετοχικό project 30 και πλέον καλλιτεχνών, επιμελητών και θεωρητικών που διερευνούν και προσεγγίζουν την έννοια της ουτοπίας μέσα από μια πληθώρα καλλιτεχνικών μέσων.
Ο Ορίζοντας Γεγονότων είναι μία οριζόντια ουτοπία, η οποία ανακατεύει ζωή, τέχνη και ανθρώπους. Συνεπής στο στόχο του, εγκαινιάζει με την έκθεση αυτή ένα νέο χώρο, στην οδό Κεραμεικού 88 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια πετρόκτιστη αθηναϊκή οικία του 19ου αιώνα, που φιλοδοξεί να στεγάσει ανησυχίες καλλιτεχνών και να μετασκευασθεί έτσι σε ένα χώρο εκπολιτισμού της πραγματικότητας.
Η έκθεση διαρθρώνεται στους 12 χώρους-δωμάτια του κτηρίου, όπου η ουτοπική σκέψη και η ουτοπικά εμπνευσμένη πράξη παίρνει σάρκα και οστά μέσα από εικαστικά έργα, δρώμενα και δράσεις, προβολές, μουσική, αφηγήσεις και συζητήσεις, μέσα και έξω από την Κεραμεικού 88, συνθέτoντας ένα ουτοπικό περιβάλλον και δημιουργώντας μια πολύπλευρη εμπειρία.

Συμμετέχουν οι:
Μαρία Αποστολοπούλου, Πάνος Αρχολέκας, Αλέξης Δάρας, Άννα Δημητρίου, Χριστίνα Έλενα Δοσίου, Μαρία Δουκάκη, Ελένη Δούκη, Τζίμης Ευθυμίου, Μαρίλη Ζαρκάδα, Μαριλένα Ζολώτα, Αναστασία Καπινιάρη, Λευτέρης Κιουρτσόγλου, Κώστας Κολημένος, Αγγελική Κορκού, Σοφία Κοψίδου, Ρίκα Κριθαρά, Nicholas Liber (Νίκος Λυμπερόπουλος), Λίτσα Μουσούλη, Σταματίνα Πάλμου, Δέσποινα Πανταζή, Γιάννης Παρασκευόπουλος, Μάριος Πασχάλης, Ίων Πανόπουλος, ομάδα Ποίηση στην εποχή της Εκποίησης, Ηλίας Ταμπακέας,Τάκης Τσακαλίδης, Δημήτρης Φόρτσας, ομάδα Φωτοερευνητές (Κίμων Αξαόπουλος, Αλεξάνδρα Γεωργίου, Σοφία Κασινα, Ελένη Παγώνη, Μαίρη Παλαιολόγου, Μελίνα Πατρικίου, Δημήτρης Ρίζος, Σταύρος Σόρογκας, Αλέκος Τσάμπας), Χαρίκλεια Χάρη.

Οργάνωση / Επιμέλεια: Άννα Χασανάκου

Εγκαίνια: Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, στις 19:00.
Διάρκεια Έκθεσης: 20 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 18:00 – 21:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 21:00
Διεύθυνση: Κεραμεικού 88, Αθήνα
Πληροφορίες: http://orizontasgegonotwn.blogspot.com/
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
AddThis Social Bookmark Button
Θέση 165
AddThis Social Bookmark Button
Επικοινωνία 
AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Πρέπει να συνδεθείτε πρώτα για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε σχόλιο. Η εγγραφή σας είναι δωρεάν.

Πίσω

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση